Вижте трейлъра на „Първият отмъстител: Войната на героите“ (ВИДЕО)

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Крис Еванс и Робърт Дауни Джуниър представиха дългоочаквания първи трейлър на третия филм за Капитан Америка – ПЪРВИЯТ ОТМЪСТИТЕЛ: ВОЙНАТА НА ГЕРОИТЕ, в популярното американско късно ток шоу на Джими Кимъл. Двамата герои от поредното приключение на Марвел споделиха, че са истински приятели в живота. Робърт Дауни Джуниър призна, че е голям фен на бойните сцени с Капитан Америка, но ще изчака до средата на 50-те си години за истинска битка с него, за да има оправдание да загуби. Съвсем в духа на обещаващия да се превърне в пореден блокбъстър филм, Крис Еванс и Робърт Дауни Джунiър бяха на коренно противоложни мнения относно протичането на снимките на филма в Атланта този юли, а „Железният човек“ се пошегува как точно и защо е накарал студиото да пренесе обзавеждането от дома му на снимачната площадка (подсказка: котки стоят в основата на всичко).

ПЪРВИЯТ ОТМЪСТИТЕЛ: ВОЙНАТА НА ГЕРОИТЕ продължава историята след „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ и Стив Роджърс повежда нов екип Отмъстители в неспирната им борба за опазване на човечеството от най-различни заплахи. След като международен инцидент с участието на Отмъстителите дава жертви, политическият натиск за създаването на система за публична отчетност и управляващ орган, който да решава кога да бъдат ползвани услугите им, расте. Новата ситуация внася разкол между Отмъстителите, докато се опитват да спасят света от нов злодей. Безспорно моментът в трейлъра, който предизвика реакцията на феновете, е изправянето на Капитан Америка срещу Железният човек. Доскоро (близки) приятели, сега те застават един срещу друг. В ПЪРВИЯТ ОТМЪСТИТЕЛ: ВОЙНАТА НА ГЕРОИТЕ ще видим добре познати герои като Капитан Америка (Крис Еванс), Железният човек (Робърт Дауни Джуниър), Черната вдовица (Скарлет Йохансон), Бъки Барнс (Себастиан Стан), както и нови, доста любопитни герои – познатият ни вече Ант-мен (Пол Ръд) и дебюта на Чадуик Боузман като Черната пантера и Том Холанд като Спайдър-мен.

ПЪРВИЯТ ОТМЪСТИТЕЛ: ВОЙНАТА НА ГЕРОИТЕ е с участието на Крис Еванс, Робърт Дауни Джуниър, Скарлет Йохансон, Себастиан Стан, Антъни Маки, Емили Ван Камп, Дон Чийдъл, Джереми Ренър, Чадуик Боузман, Пол Бетани, Елизабет Олсън, Пол Ръд, Франк Грило, Том Холанд, Уилям Хърт и Даниел Брюл. Филмът е с режисьори Антъни и Джо Русо и е продуциран от Кевин Фейги.

ПЪРВИЯТ ОТМЪСТИТЕЛ: ВОЙНАТА НА ГЕРОИТЕ е с премиера на 3D и IMAX 3D 29 април 2016, по традиция седмица преди премиерата му в САЩ.

Коментари

comments