Чудите се какво да му подарите?

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Вижте кои подаръци не харесва …

До Коледа остава малко повече от един месец и повечето хора вече почват да се чудят какво да купят на своите близки и познати за празника. И ако жените се радват на неща като парфюм, ботуши, дрехи, аксесоари, мъжете са по-капризни на тази тема. Жените трудно избират какво да вземат на половинката си и най-често се спират на едно от десетте неща, които те не харесват. Вижте кои са те, за да ги избегнете тази година и наистина да зарадвате любимия си:

1. Мъжете хич не харесват подаръчните карти и ваучери. Те свързват тези иновативни подаръци с плик с банкноти – после ти сам трябва да решиш какво да си купиш, а мъжете не си падат особено по пазаруването. коледни подаръци

2. Представителите на мъжкия пол не обичат, когато получават бижута за подарък. Не за друго, а защото се чувстват гузни, че тяхната любима е дала толкова много пари за тях и това чувство за вина разваля настроението им.

3. Когато двамата не живеете заедно не е никак препоръчително да му подарите някакъв домакински уред – фритюрник, тостер, микровълнова печка и т.н. Може би си мислите, че по този начин ще улесните живота на своя любим, но той възприема този подарък като намек да бъде по-редовен в домакинските задължения, един ден, когато заживеят под един покрив.

4. Мъжете обичат любовните изненади, но не обичат те да заместват материалния подарък. Така че не си правете илюзии, че може на Коледа да му подарите само себе си с панделка … прибавете и нещо друго към този еротичен подарък. 5. Не подарявайте на своя любим снимка в рамка от вашата последна ваканция – той няма да оцени този подарък. Когато види снимката, мъжът подсъзнателно се сеща за пощенските картички и досадното задължения да изпратят на всичките си роднини по една, когато са на някое непознато място. коледни подаръци

6. Мъжете никога не биха оценили подарък като билет за театър, опера, кино и т.н.

7. Не му подарявайте и книга, особено ако е някоя от любимите ви – рядко мъжете и жените имат едни и същи предпочитания за книгите.

8. Мислите да му подарите нова чанта за Коледа? Откажете се. Подсъзнателно този подарък се приема от мъжете като намек, че тяхната любима иска винаги да ги придружава, когато пътуват някъде, било то и по работа.

9. Харесали сте някакъв сладък бебешки подарък и мислите, че той ще се разтопи като го види? Не, няма, единственото, което ще му мине през главата е, че го натискате и искате скоро да създадете наследници.

10. Мъжете не обичат да получават колани за подаръци, защото са доста капризни относно тях и предпочитат те сами да си ги изберат.

Like this:

Like Loading…