Цветелина Янева – Cvetelina Yaneva.

1
Добави коментар

Цветелина Янева стяга R’n’B парчета и проекти с чужди изпълнители

Цветелина Янева разказва за новите си музикални проекти и за завоя, който прави в последно време към жанр, различен от попфолка.
“Опитвам се да правя нови неща. Не бих казала, че съм новатор в музиката. Зад мен има много хора, които работят и бих могла тях да нарека новатори, защото без екип един изпълнител е нищо. Обичам хората да ми предлагат нови неща. Никога не хващам модерната вълна и понякога проектите ми не са толкова големи хитове точно поради тази причина. Но аз смятам, че работата ми се оценява от друг тип хора, които не обичат дотолкова хитовете, които се налагат, благодарение на модерната вълна” – споделя тя в “Автограф”.

Въпреки че е попфолк певица, Цвети не отрича, че напоследък прави голям завой към R’n’B звученето и поп музиката. Споделя, че скоро не смята да се върне към попфолк песните, а ще предлага на почитателите нещо съвсем различно. Вече има подготвени четири R’n’B проекти, тъй като този вид музика много й допада и смята, че повече й отива.
Певицата опровергава слуховете, които се носят напоследък, че е подписала договор за работа с рапъра 100 Кила и той вече й е направил няколко песни. Няма добро познанство нито със 100 Кила, нито с Криско, а за новите R’n’B проекти я подкрепят хората, с които работи до момента.
Цвети разкрива, че има идеи да направи съвместни проекти с чужди изпълнители, но все още не иска да издава с кого. Сега се е концентрирала върху работата по R’n’B песните и иска първо тях да представи.

“Обръщам се към чужди изпълнители за собствено удоволствие. Колаборацията с популярен изпълнител от друга държава, общуването с него, смесването на различни стилове ми дава много, обогатява ме и ме прави щастлива. Лошото е, че такива проекти остават само в нашата държава, а те са достойни за световни сцени”, споделя певицата за “Автограф”.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг