Глория – Gloria.

1
Добави коментар

Глория работи на Нова година, а звездите бяха на топло

Глория беше от малкото, които избраха да работят на Нова година, останалите родни звезди отпрашиха за топлите страни

Глория и Мария Илиева бяха заедно на участие в Правец на Нова година, разкрива видео класация с празничните моменти на родните звезди, видя Kliuki.net.

Глория
Глория се труди навръх Нова година, за разлика от останалите родни звезди
Повечето обаче отпрашиха за топлите страни. Предпочитани дестинации традиционно са Дубай, Тайланд, Мексико, Монте Карло. Това подсказва, че известните ни лица си живеят добре, хонорарите им са щедри и те са доволни от завършека на 2014-та, коментираха в студиото на Нова телевизия.

Биляна Йотовска беше от красавиците, които се спряха на Дубай. Там тя вдигна наздравица със семейството си, плува с делфини и се забавлява посвоему, като не пропусна да ни уважи с някой друг шпагат.

Любо Киров и ДесиСлава бяха на площада с жителите на столицата. Григор Димитров посрещна 2015-та в Маями. Христо Стоичков уж свири на цигулка пред близките си, които събра в Америка.

Глория
Христо Стоичков култов на Нова година
Присъстваха и двамата му кандидат-зетове, издадоха светски хроникьори.

Башар Рахал заведе жената и децата си в Мексико, където се щракна за спомен с огромни водни екземпляри. Калин Врачански пък заби в Монте Карло, а Рут Колева обиколи забележителностите в Тайланд.

Също като Глория, Цвети Пиронкова нямаше време за купони, тя прекара дните си основно на корта, тъй като се налага да се подготвя за новия си сезон. Димитър Бербатов се весели в домашна обстановка в Монако – той сподели дискретно фото от терасата си, а зад него зарята беше във върховата си точка.

Личи си, че мнозина са хвърлили солидни средства, за да сътворят една незабравима вечер, а някои като Глория нямаха избор и приеха покана за изява навръх партито за края на 2014-та.

bashar
berbatov-monako
bilqna-iotovska

grigor-dimitrov
lubo-kirov
pironkova

Как и къде си честитиха Новата година останалите ни знаменитости ще научите повече в клипчето по-долу.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг