lxpress: Майсторът на ремонтите на перални, печки и телевизори в кухнята – пълнен шаран за Никулден на фурна (рецепта + снимки)

11
Добави коментар
ivelinastoyanova
ivelinastoyanova

Визитка на инж. Станев

Електроинженер (ТУ-Варна, специалност ЕСЕО-ВТ), с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на различни марки и модели перални машини, готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), съдомиялни, микровълнови, електронни платки на климатици, сушилни, прахосмукачки и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно време. Ремонт на по-дребна битова техника (ютии, сешоари, тостери, котлони и др.) е възможен, като детайлите се уточняват предварително с инж. Станев.

Време за реакция по отстраняването на повредата и извършването на ремонт на перална машина, телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, и други електроуреди (при наличие на съответните резервни части в магазинната мрежа и необходимост от замяна на повредените елементи) – от 2 до 24 часа, според натовареността на графика на майстора.

Ако се нуждаете от опитен, надежден и сръчен сервизен майстор техник, който да извърши квалифицирано качествен сервиз, монтаж или демонтаж на Вашата пералня, единственото нещо, което трябва да направите, е да се обадите на тел. 0898 371028, за да запазите час за посещение.

Професионален монтаж/демонтаж, сервиз, следгаранционна поддръжка на един от най-експлоатираните и необходими битови уреди за дома – пералните машини.

Ако Вашата пералня има повреда или проблем с филтър, помпа, центрофуга, блокирал люк, ключалка, маншон, ремък, пусков клавиш, програматор, течове и се нуждаете от професионален и качествен ремонт, без да се налага демонтаж и транспорт до отдалечен сервиз на пералната машина или печка, то сте попаднали на правилното място. Единственото нещо, което трябва да направите при повреда на битови уреди, е да се обадите на тел. 0898 371028, а сервизната дейност оставете на мен.

Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора и в зависимост от дневното сервизно натоварване.

Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони – на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

За повече информация заповядайте в сайта и блоговете ми.

Ремонт lxpress – инж. Станев, гр. София, тел. 0898 371028Изкуството да бъдеш професионалист!За добрия майстор почивен ден няма!

A home appliance repair technician offers technical support and maintenance for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, etc.

Valid for Sofia

Contact person: Galin Stanev, MSc

Phone: 0898 371028

Or

Use the site contact form

###

Елекспрес идва бързо на адрес,

в дни почивни за ремонти сме активни.

Имаме такъв девиз –

само качествен сервиз!

Пералня, телевизор или печка

за ръцете сръчни няма пречка!

Изберете майсторски ремонт

с най-доброто на техническия фронт! 🙂

инж. Станев

Майсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе!

###

Текстовете са авторски, публикувани са и в други мои блогове.

Изключение правят цитатите, които са с посочен автор и картинките с посочен източник интернет.

При ползване на текстове, позоваването на източника е задължително!

С лиценз Creative Commons (by-nc-nd/3.0/).

За контакти и поръчки : тел: 0898 371 028

email : [email protected]

Важно: Не работя с посредници, не изпращам никого от свое име, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите съобщение/коментар тук.