Орк. Канарите – Ork. Kanarite.

1
Добави коментар

Канарите пускат „Ние, българите – 2 “ с най-популярните попфолк звезди

След Атанасовден започва новата творческа година за музикантите от „Канарите“. През 2015-та ще излезе 22-рият им албум, който е със заглавие „Ние, българите – 2 част“ и ще включва едни от най-обичаните канарски песни, в изпълнение на оркестъра и неговите солистки, а също и от гост-солисти.
Това ще са едни от най-популярните имена от попфолка в музикална компания „Пайнер“, които и друг път са изпълнявали фолклор. Идеята е да се възродят някой от най-обичаните песни на Атанас Стоев, писани през годините.
Въпреки, че е началото на годината, „Канарите“ вече имат покани и за няколко участия зад граница.

“Песента ни е завела до много точки на света“ – споделя Надя Стоева в „Бащино огнище“ и допълва още: „Има много българи зад граница, които живеят с музиката и песните на България. Още отсега мога да споделя, че имаме покани и потвърждения за участия в Австрия, съседна Турция и Испания. Предполагам, че това ще бъдат много хубави моменти. Ние обичаме родината България, но за нас ще бъде поредно предизвикателство посещението в други страни. Носталгията винаги присъства в нашите сънародници по света, а нашите песни ги правят по-близки с България и е много вълнуващо. За нас винаги остава един добър спомен от пътуването ни в чужбина“.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг