Тони Дачева – Toni Dacheva.

1
Добави коментар

Тони Дачева разкри авторите на новата си песен

Тони Дачева подготвя нова песен, която ще бъде представена на публиката през есента. За музиката на парчето изпълнителката отново се довери на Светослав Лобошки, а текстът е написан от Лиляна Димова.
Това е творческият тандем от проекта „Огън и вода“. Фолк звездата на „Пайнер“ ще заснеме новия си видеоклип с режисьора Йордан Петков.
Тони Дачева изпраща лятото с много хубави емоции и спомени, защото само преди няколко дни се завърна от лятна ваканция, която тази година бе по-специална.
Певицата заведе своята дъщеричка Виктория на първото й море, а с тях бе и майката на изпълнителката, която споделя грижите за малката принцеса.
Пред „Планета“ Тони сподели, че са прекарали страхотно, а сега отново са си в Ямбол, където се радват на всеки миг заедно.

 

Тони Дачева е готова с новия си музикален проект, който подготвя още от лятото. Видеоклипът към предстоящата песен вече е заснет с режисьора Йордан Петков. Певицата обаче не издава никакви подробности за това в каква роля ще я видим този път.
За музиката на парчето изпълнителката отново се довери на Светослав Лобошки, а текстът е написан от Лиляна Димова. Това е творческият тандем от проекта „Огън и вода“.
Както добре знаят ценителите на жанра, запазена марка за първата попфолк звезда са мелодичните песни с близки до хората текстове, в които да виждат частица от своя живот.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг