Веселин Маринов заби младо гадже

1
Добави коментар

Веселин Маринов заби младо гадже

Веселин Маринов заби младо гадже, не си поплюва въобще

Веселин Маринов е на 52 години и има млада дъщеря, но не му пречи да ходи с гадже, което е почти на възрастта на момичето му, научи Kliuki.net.

Веселин Маринов
Веселин Маринов заби младо гадже
“България днес” засече Веселин Маринов и Първолета на задушевна почивка в Гърция. Певецът се отдал на морски приключения заедно с новата си “звезда”. Зарязал всички професионални задачи и хукнал зад граница.

Засега не искал да огласява подробности за връзката си, но то така или иначе вече се разчуло. Веселин Маринов се надявал в Гърция да могат да се усамотят, но уви… тайната им не останала забулена за дълго. Той обаче все пак държал да запази някаква дистанция и затова издал заповед на Първолета да не идва никъде в заведенията, където той се изявява, разказва изданието lifestyle.bg.

Красавицата била принудена да излиза само в родния си Русе, без половинката си, само в компанията на приятелки. Маринов отказал дори да бъде с нея на сватба на тяхна обща близка. Бил поканен, но отсякъл, че тази работа няма да стане, тъй като веднага ще плъзнат снимки на двойката.

Изглежда Веселин Маринов има от какво да се притеснява… А не би трябвало, защото не плаща данък обществено мнение, обсъждат го в мрежата. Ако той цели да прикрие фактите от наследничката си, е съвсем отделна тема, но вече е късно за чак такива конспирации.

Иначе Веселин Маринов редовно водил Първолета на разходки в чужбина. Те се запознали покрай участие на изборите, в началото били само другарчета, а после се зародила тръпка между тях.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг