Вълшебната билкова смес която възкресява ставите! – Медицински Факти

1
Добави коментар
megasmart
megasmart

За иновативната формула ни разказва Доц. Д-р Георгиев

След дълги години на научни проучвания и експерименти, с колегите ми успяхме да създадем формула с концентриран извлек от киселина, която се извлича от билката Бозвелия и, която е съставна част на два вида смоли. Именно това основната съставка на нашата формула, която нарекохме „Артроксин“, тъй като тази киселина намалява възпалението, но за разлика от нестероидните противовъзпалителни медикаменти не засяга простагландините. Екстрактът е ефективен за намаляването на ставни подувания, болки, скованост и други симптоми на възпалителни ставни смущения, включително ревматоиден артрит и остеопороза.

„Артроксин“ намалява болките в коленете и увеличава гъвкавостта им. Формулата има силата да подобрява притока на кръв към ставите при нарушения от спазми на кръвоносните съдове.  Имаме данни, че по време на приема на продукта се наблюдава общо подобрение на сърдечно-съдовата, отделителната, ендокринната, пикочо-половата и други системи в човешкото тяло.

Най-важното за „Артроксин“ е неговото комбинирано действие. Продуктът овладява болката и подсигурява на подвижността на ставите, но заедно с това е и силно противовъзпалително средство.

Формулата е разработена в течна форма и за разлика от много други препарати, които са в таблетен вид, се абсорбира много по-пълноценно и ефективно, и въздейства директно на клетъчно ниво. Това позволява продуктът да няма никакви противопоказания и заедно с това да подсигури бързо действие и видими резултати още от първия прием. Освобождаването на активните компоненти протича дългосрочно и по този начин не се наблюдава йо-йо ефект. Веднъж достигнал оптимални нива на насищане в организма, продуктът може да подсигури облекчаване на симптоматиките на артрозите за период от няколко месеца до година. По тази причина, аз и колегите ми препоръчваме първоначален курс на лечение от три месеца и поддържаща терапия два пъти годишно между един и три месеца, в зависимост от тежестта и вида на заболяване на опорно – двигателната система.

Ние препоръчваме прием на „Артроксин“ при състояния на болки в кръста, при дискова херния, дори и при мигрена. Особено добре се повлияват и пациенти с диагностицирана болест на Бехтерев и ревматоиден артрит, не на последно място трябва да споменем и всички форми на остеопорози и артрози, шипове, ревматизъм, подагра, артрит.

Бележка на редактора:

Поради многобройните запитвания, които получихме от нашите читатели за допълнителна информация за продукта,  публикуваме линк към интернет страницата на лекарството. Кликнете тук.