Езикови курсове и школи

1
Добави коментар

Тези програми са предпочитани от деца, които са готови да пътуват сами, и които вече имат сравнително добро ниво на владеене на избрания чужд език. Те дават голяма свобода в избора на дестинация, изучаван език, вид настаняване и продължителност на избраната програма. Може да се направи избор сред множество специализирани програми – ваканции в пансионатно училище, със засилени занимания по различни видове спорт ( тенис, плуване, ръгби, голф, конна езда, професионален футбол и други ), със занимания по изкуства, подготовка на млади бизнес-лидери, специализирани програми да кандидатстване в английски пансионатни  училища и много други.
Ние ще ви помогнем да откриете подходящата за нуждите на Вашето дете езикова програма  и  ще организираме всичко необходимо около пътуването и престоя му, като поддържаме с Вас и партньорите си непрекъснат контакт.

Една чудесна  възможност да се възползвате от лятната си отпуска или ваканция, за да повишите Вашите или на децата ви познания по чужд език. Програмите са  уникална комбинация от пътуване в чужда държава и изучаване на местния език. Ще можете много бързо и изключително ефективно да натрупате знания и да проговорите избрания от Вас език, преодолявайки езиковата бариера.

Ако сте абсолютно начинаещ в изучаването на чужд език, езиковата ваканция ще ви предостави изключителната възможност да научите много за кратък период от време.

Изучавайки езика в естествената му среда, Вие ще останете изненадани колко бързо усвоявате всичко и ще добиете увереност, за да продължите обучението си и след това.
Дори  да имате добри познания , шансът да работите с преподаватели, за които езикът е майчин, както и да го използвате в ежедневието си по време на програмата, ще ви даде възможност да „сверите часовника си” и да подобрите езиковата си компетентност.  Така ще добиете самочувствието,  че положените от вас усилия до момента са били напълно оправдани. Това ще ви помогне да  си поставите по-високи цели .

В  каталога ни за 2014 година ще откриете част от огромното разнообразие от  езикови ваканции и курсове.  В сайта на Консултантската къща „Дарби” ще се запознаете с още програми, а за всеки, който иска нещо специално, можем да разработим персонална програма.