Актуални дамски чанти сезон есен/зима 2015/2016

16
Добави коментар
efrea
efrea

Ефреа се погрижи да те запознае с последните модни тенденции за този сезон, така че визията ти да бъде не само перфектна, но и модерна. Остана само още един елемент, който не сме разгледали…

Всяка жена, независимо от сезона, не излиза от вкъщи без своята дамска чанта. В следващите няколко реда ще обърнем внимание именно на модерните за сезон есен/зима чанти.

От обиколката на модните форуми не пропуснахме да хвърлим по един поглед и върху чантите, които, както всичко този сезон, са наистина зашеметяващи. Нашият онлайн магазин никога не изостава от световните тенденции. Ето какво ни направи впечатление този път…

Когато става въпрос за сезон есен/зима 2015/6 има няколко елемента, които са общи както при дрехите, бижутата, така и при чантите. Като цяло духът на 70-те се усеща навсякъде, благодарение на животинските принтове, ресните, пискюлите, ярките цветове.

Световните дизайнери ни предлагат наистина голямо разнообразие от чанти, които могат да задоволят желанието на всеки. Формите са най-разнообразни, дръжките са както къси, така и дълги. Размерите са също различни – от клъч до oversize.

Чанти с косъм. Какво по-хубаво от топло палто през студените месеци на годината, а какво ще кажеш и за перфектно съчетана чанта, с която ще се чувстваш още по-добре?! Пухкавите чанти са подходящи само за зимния сезон, покрити изцяло с козина те създават чувство за уют и топлина. Цветовете, които изпъкват са синьо, зелено и оранжево.