Страхотни идеи за коледни подаръци

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Експерти съветват да подбираме подаръците според интересите на хората, за които са предназначени.

Наближават коледните и новогодишните празници и паниката около избирането на подаръците малко по малко започва да набира скорост. С какво ще изненадате близките и приятелите си и дали те ще оценят вашите идеи за страхотни подаръци, са едни от най-честите въпроси, които си задаваме в края на всяка година. И ако все още се чудите с какво бихте направили любимите ви хора истински щастливи, вижте мнения на експерти, които съветват да се придържате към златното правило – избирайте такива подаръци, които са свързани с хобитата и нещата, с които обичат да се занимават околните ви.

Ето и някои от основните ориентировъчни характеристики, които могат да ви дадат полезни насоки в предпразничното пазаруване:

1. За тези, които имат авантюристичен дух и обичат да пътуват Дори и най-подготвените туристи нямат всичко необходимо. От удобни обувки и топли якета до езикови преводачи и водоустойчиви цифрови фотоапарати. **Яке 3 в 1 (North face) – Трите слоя на това яке с дишащо покритие са устойчиви на вятър и вода, като в същото време то е подходящо и за по-топъл климат. **Дигитална камера Canon PowerShot D20 – 12,1-мегапикселовата камера позволява да бъде заснет уникалният морски живот по време на гмуркане до целите 33 метра дълбочина. Водоустойчивият цифров фотоапарат разполага също с 5x оптично увеличение и GPS тракер, който ви позволява да записвате местоположението на снимката. **Универсален захранващ адаптер. Може да не е най-вълнуващият подарък, но това зарядно без съмнение е едно от най-полезните неща за пътуващите. С него пътниците могат да зареждат своята почти всякаква електроника, като той разполага с два USB порта. Елегантен и малък е, така че лесно се побира във всеки багаж. коледни подаръци **Говорещ преводач (Hammacher Schlemmer’s Full Phrase) – за разлика от другите преводачи, превеждащи само отделни думи, „Фул Фрейз“ може да конвертира и цели фрази. Устройството превежда на и от английски от 24 европейски държави, 3 азиатски, арабски и хинди. Работи с 210 000 от най-използваните фрази при пътувания и с около 1 800 000 думи.

2. За амбициозните готвачи За да създават своите кулинарни шедьоври, почитателите на разнообразната кухня могат да бъдат зарадвани с различни готварски книги, ножове и по-специални печки. **Декоратор за торти и сладкиши (Nordic Ware pen) – подобен инструмент може да даде възможност на любителите на сладкиши и други тестени изделия да развихрят фантазията си. Подходящ избор както за деца, така и за възрастни. **Уред за домашно приготвена паста – за любителите на паста това е едно добро хрумване. След като съставките бъдат сложени в машината, тя бързо прави тестото и приготвя пресни макаронени изделия. Някои от тези уреди могат да направят 14 различни форми паста. **Комплект наистина добри ножове – тук важните елементи са неръждаема стомана, многофункционалност и качество, които да гарантират остротата им да се запазва за дълго.

3. За фитнес маниаците Ако имате приятел, който иска да свали 15 килограма или пък братовчед, който прекарва повечето си време във фитнеса, може да обърнете внимание на следните неща: **Комплект гири за подрастващите, които искат по-големи мускули – набор от 5, 10 и 15 кг е отличен за поддържане на мускулния тонус и изграждане на издръжливост. **Спортен сак или друга екипировка за фитнес – практично и удобно, и ще покаже, че се съобразявате с личните нужди и предпочитания на човека, за когото е предназначен подаръкът. **Домашен тренажор за тези, които искат да поддържат форма, без да им се налага да ходят до фитнес залата – някои от подобните уреди (Nautilus E514 Elliptical Trainer например) имат около 15 програми, включително и няколко, следящи сърдечния ритъм. Компактен е и може да се побере и в по-малките стаи на дома на притежателя си.

4. За почитателите на книгите Ето и някои от възможностите да поднесете приятни изненади на “книжните червеи”: **”Flex Neck” лампа за нощно четене – тя ще позволи на тези, които обичат да четат, да стоят заровени до късно в книгите, отдавайки се на любимото си занимание. коледни подаръци **„Дневник на книгата“ – в него книгоманите могат да си водят бележки, да си записват интересни цитати, да отбелязват кои книги искат да прочетат. **E-book четец (Barnes & Noble’s Nook HD таблет) – позволява на потребителите да свалят и четат книги в електронен вариант, когато и където им е удобно, да сърфират в интернет. Притежава висока разделителна способност и голям HD екран, което предполага и по-приятното му ползване. 5. За феновете на спорта Не подарявайте неща от сорта на потници или подписани топки. По-добре вземете нещо, което обсебените от спорта запалянковци наистина ще харесат, и те ще са ви благодарни за това. Ето и някои добри идеи, които могат да ви помогнат: **Видео рекордер (Flip MinoHD Video Camera) – човекът, на когото подарите такава джаджа, ще може да записва любимите спортни мачове или предавания и да ги гледа в удобно за него време. Камерата има памет за 60 минути видео, цифрово увеличение, а дори и USB, така че вашият приятел може да качва записаното видео и да го споделя. **Видеоигри – понякога да гледаш спорт не е достатъчно – много хора искат да усетят тръпката от любимата си игра като участници в нея и тъй като това не винаги е възможно, те избират един по-достъпен и забавен начин – видеоигрите. Футбол, баскетбол, голф, тенис, хокей, рали състезания – има за всеки фен по нещо. **Лаптоп – за да могат истинските фенове да следят спортовете, които предпочитат по всяко време. Отличен избор за хора, които пътуват често и нямат толкова време, че да седят по цял ден пред телевизионните екрани в очакване на отбори и спортисти.

6. За арт ценителите Ако избирате подарък на някой, който прекарва голяма част от времето си в разглеждане на различни дизайнерски блогове, обича да посещва музеи, ценител е на изкуството и за него интериорните дизайнери са като рок звезди, то може да разгледате нашите предложения. **Спестяващите място кутии за храна – артманиаците обичат подобни прогресивни и новаторски хрумвания. Апък и винаги е удобно да спестиш пространство в хладилника или в кухнята. Също така тези кутии са елегантно приспособление да се занесе храна в офиса или на разходка сред природата например. коледни подаръци **Ваза, направена от четки за рисуване (или друг интересен материал) – независимо дали е за запален художник или просто за ценител на изкуството, винаги може да разчитате на подобни подаръци. Може да се използва както за поставка на четки, така и за ваза. **Ваучер за артшоп – истинските почитатели на изкуството ще се зарадват, ако те сами имат възможността да изберат своя подарък. Много такива магазини вече предлагат тази удобна услуга, а цените на такива карти са достатъчно разнообразни, за да дадат възможност на всички хора, които се вдъхновяват от всякакъв вид изкуство.

7. За тези, които държат да са в крак с най-модерните техно-джаджи Тук изборът е почти неограничен и възможно най-разнообразен. Най-общо може да се раздели на няколко категории, в които попадат ултрамодерните техноустройства: **Смартфони **Камери **Таблети **Аксесоари **Приложения

Like this:

Like Loading…