Дамска гривна от естествени камъни Тигрово око, Ахат и Жадеит DM-368

4
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Дамска гривна от естествени камъни Тигрово око, Ахат и Жадеит DM-368

 

Ръчно изработена еластична дамска гривна от естествени камъни 10 мм. мъниста:

 

ТИГРОВО ОКО – камъкът на сбъднатите Надежди Помага в изпълнението на желания, носи успех в работата, стабилизира финансовото състояние, помага при изпити и важни бизнес срещи. Способства за постигане на целите чрез предприемане на директни действия. В периоди на сериозни жизнени промени предпазва от крах и разочарования.

ЖАДЕИТ – Енергийният стабилизатор Предпазва от всички неприятности и нещастия. Смята се, че украшения с жадеит донасят на човек емоционално разреждане и са способни да го направят щастлив. Енергията на жадеита е способна да изравни и да успокои емоционалните избухвания. Счита се, че помага в борбата с безплодието.

 

АХАТ – камъкът на равновесието, мира и спокойствието. Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Той подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет.

Елементи: – 12 мм. мънисто кафяв фасетиран АХАТ – 10 мм. мъниста ЖАДЕИТ – 10 мм. мъниста ТИГРОВО ОКО – метални рингове, инкрустирани с кристали Цирконий

 

 

Дължина на гривната (стандартна) – 17 см. с възможност за регулиране по Ваш избор. Ако желаете различна големина, можете да го посочите като коментар при попълване на формата за поръчка или да го уточним по телефона при потвърждаването на Вашата поръчка.

При желание от Ваша страна можем да изработим гривни с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор – без утежняване на цената.

Изработка DANIMADE

 

Модел – DM-368

Цена за 1 бр. – 7.90 лв.

ОТСТЪПКИ!!! При закупуване на повече от един брой гривни от естествени камъни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки:    – За 2 бр. гривни – Отстъпка – 5% (Код на ваучер: grivni2)   – За 3 бр. гривни – Отстъпка – 11% (Код на ваучер: grivni3)   – За 5 бр. гривни – Отстъпка – 18% (Код на ваучер: grivni5)   – За 10 бр. гривни – Отстъпка – 24% (Код на ваучер: grivni10)

Въведете код на ваучер за намаление (според броя на поръчаните гривни) и натиснете бутона „Използвайте ваучер“ и намалението ще бъде приложено към настоящата Ви поръчка. Ако имате проблем с използването на ваучера, просто завършете поръчката и Ние ще приспаднем отстъпката от сумата на Вашата поръчка.

 

Сканирайте този QR code и разгледайте продукта отново, когато желаете или просто го споделете с приятели.

 

 

При желание от Ваша страна, можем да Ви я изпратим в Красива цветна кутия за бижута – 4 цвята