Star Trek Beyond, от режисьора на „Бързи и яростни 3-6“

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Джъстин Лин сяда на режисьорския стол, овакантен от Джей Джей Ейбрамс заради другия Star-филм, „Междузвездни войни: Силата се пробужда“

Джей Джей Ейбрамс режисира първите два филма от възродената „Стар трек“ поредица, а сега отстъпва мястото си на Джъстин Лин, известен най-вече с четирите си „Бързи и яростни“ (третия, четвъртия, петия, смятани за най-добър, и шестия).

След като във финала на „Стар трек: Пропадане в мрака“ екипажът на „Ентърпрайз“ отплава в открития Космос на първото си същинско звездно пътешествие, първият трейлър ги запраща директно в разгара му – на непозната планета, без кораба си, обградени от злонамерени на вид извънземни.

Кърк (Крис Пайн), Спок (Зак Куинто), Ухура (Зоуи Салдана), Чеков (Антон Йелчин), Скоти (Саймън Пег), д-р Маккой (Карл Ърбан) и Хикару Сулу (Джон Чо) са подложени на поредната доза премеждия в сблъсъка с новия злодей (британецът Идрис Елба, фаворит за ролята на Джеймс Бонд) под звуците на любимите от детството на капитана „Бийсти бойс“, по-точно култовото Sabotage.

Фенове реагираха веднага с възмущение, че им липсва духът на старите „Стар трек“, но не забравяйте все пак, че се намираме в алтернативната действителност, където ни запрати Джей Джей. Той запазва влиянието си и тук, в ролята на продуцент.

Не виждаме Алис Ийв, но новата мацка е танцьорката от алжирски произход София Бутела, снимала се в музикални клипове, реклами на Nike и „Кингсман: Тайните служби“.