Трета фен среща на efrea.com

15
Добави коментар
efrea
efrea

На 31-ви октомври се проведе третата поредна фен среща на Ефреа. Мястото на събитието беше най-високото място в град Русе – ресторант Панорама – хотел „Рига“.

Неповторимата гледка към река Дунав и целия град създаде една наистина магнетична и вълшебна атмосфера. Но това, което направи уникална тази вечер бяха всички фенове на Ефреа, които с всяка следваща среща все повече се увеличават. Добрата фея е изключително щастлива от този факт, нейният чуден свят се превръща в една наистина вълшебна приказка, благодарение на Вас.

Характерно за всяка една фен среща на Ефреа е декорацията, която всеки път е изцяло създадена от екипа на efrea.com. И този път това условие беше спазено. Кой би повярвал, че една най-обикновена тиква може да заблести по приказен начин, а пъстрите цветя създадоха наистина вълшебна атмосфера. Пламтящи фенери озариха целия ресторант – всичко това допринесе приказката да се превърне в реалност. Сякаш есента беше пренесена на мястото на събитието, но все пак Ефреа е вълшебница, която може всичко, благодарение на енергията, която черпи от Вас. 

   

   

   

Официалният дрескод, а именно дрехи закупени от efrea.com беше спазен от всички гости. Това сякаш помага всеки път да се сближат първоначално непознатите и плахи фенове. 

   

 Танците, музиката и многото усмивки направиха вечерта повече от магична. 

   

Както и преди, Ефреа стената, пред която всеки фен получава възможността да се почувства като звезда, беше едно от най-забавните места. Професионалният фотограф на онлайн магазина улови и запечата всяка усмивка и вълнение на всеки, който застана пред стената. 

    

     

 

 

  

Отново всички фенове имаха възможност да оставят своето послание на ефреа таблото, за което добрата фея е много поласкана и благодарна.

Ефреа благодари на всички, които бяха част от тази вълшебна приказка и няма търпение за следващата такава. Сигурни сме, че и този път успяхте да създадете нови приятелства и това ни прави повече от щастливи. Феновете на онлайн магазина растат постоянно, но по-важното е, че повечето от вас се превръщат в наши приятели.

 

 Прочетете още интересни новини за модните тенденции, конкурсите на Ефреа и други в нашия блог.