Летящ миньон-един чудесен и незабравим подарък за всяко дете

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

 

ЦЕНА: 16.99 лв

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.
Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена, двете ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката  (или офис на Еконт или Спиди ), Телефон за контакти. Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion. 

 

​Невероятен летящ Миньон – с вградена батерия, мощни перки и елементарно управление за всяко детенце, един чудесен и незабравим подарък.Миньонът лети вертикално, издига се нагоре  и започва бавно да пада. При поставянето на ръка – 30-40 сантиматра под него, миньонът  я засича и започва да се издига. Малко след това започва да се спуска търсейки дистанцията от 30-40 см и следвайки ръката. По този начин  полетът му се контролира изключително лесно. Перките са еластично огъващи се, издържат на удари и съприкосновения. Ако сензорът блокира при претоварване, миньонът се рестартира и играта започва наново. Играчката е подходяща в този случай и за по-малки деца.Височина на играчката 15 смВ комплекта USB кабел за зареждане на вградената Li-Ion батерия.Опаковката е подходяща за подарък.

Летящ миньон с 2 мощни перки и жироскопни стабилизатори, вградена батерия и сензор за управление с ръка отдолу – високо технологична играчка.​Вижте видеото:

Вижте видеото: 

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена, двете ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката  (или офис на Еконт или Спиди ), Телефон за контакти. Подпълнете полетата и натиснете „ИЗПРАТИ“. Задължително проверете имейла си за отговор.Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion