Теория на конспирацията: безсмъртен ли е Путин?

2
Добави коментар
stuklen
stuklen

Из интернет пространството се завъртяха няколко снимки, които предизвикаха вълна от коментари и всякакви конспиративни теории. На тях се  предполага, че е  самият руски президент Владимир Путин. Снимките са от началото на миналия век и на тях според повечето мнения е самия Владимир Путин.

На фотографии от 1920 и 1941 г. се виждат войници, които поразително приличат на руския президент.Правят се предположения, че Путин е не просто 63-годишен политик работохолик, пристрастен към ездата и спорта, а митично същество, появяващо се периодично в различни епохи.

Форумци стигнаха до там, че изказаха тезата, че той бил Влад Цепеш – влашкият граф Дракула от XV век, десетилетия по-късно се преродил в Лиза Джерардини – флорентинката, за която се смята, че е позирала на Леонардо да Винчи за „Мона Лиза“.

Най-запалените привърженици на конспиративните теорииидори предположиха,че стопанина на Кремъл е безсмъртно същество. Според тях Владимир Путин се появява в различни образи от стотици, дори и от хиляди години.

 

Тагове Владимир | Русия | Путин | конспирация

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!