Жената се познава по пръстена

6
Добави коментар
kkeliov
kkeliov

Дамите дори не подозират колко ги издават пръстените по ръцете им, смятат британски психолози.

Формата на пръстена и изборът на пръста, на който го носи, казва много за характера на нежното създание.

Един от най-разпространените варианти е пръстен на безименния пръст. Дори и да не е халка, е признак на обвързаност. Влюбените жени подсъзнателно избират този пръст, твърдят експертите по психология.

А всъщност това е древен египетски обичай, защото по времето на фараоните се е знаело, че от безименния пръст тръгва артерията на любовта, която води право към сърцето.

Пръстен на показалеца носят дами, които са родени да побеждават. В древността този пръст са окичвали със скъп пръстен пълководците.

Хубавиците, които съзнават своята власт над мъжете, предпочитат да красят средния си пръст, и то с много едър и скъп камък. Средния пръст е кичила и Мерилин Монро.

Палеца избират личности, които искат да привличат вниманието, а кутрето – творческите натури.

Формата на камъните също е издайник на дамския характер. Флоралните мотиви се предпочитат от нежните романтички, а заострените камъни са любими на лидерския тип жени.

Кръглите красят пръстчетата на уверените в себе си жени, а ромбовете избират натури, които не винаги знаят какво точно искат.

Прозрачните камъни могат да бъдат забелязани на ръцете на уравновесените личности, а такива с ярки цветове, са предпочитани от дами, които вечно търсят съвършенството.

FacebookGoogle+TwitterPinterest

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!