Какво трябва да знаем, когато избираме подарък за мъж

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Вероятно всички са се изправяли пред проблема какво да изберат за подарък за мъж.

Изглежда, че е лесен избор, но дали наистина е така? Ами ако не му хареса? Ами ако го обижда? Ами ако не му стане? Затова ще обърнем внимание на нещата на които трябва да се наблегне в избора на подарък.

Първото нещо, което трябва да имате предвид е, че подаръка не трябва да е обиждащ, все пак искаме да направим добро впечатление и да зарадваме човека на когото го подаряваме. Затова трябва да е универсален. Ако е закачка – може и да мине номера, но само ако познаваме добре мъжа или обекта на който ще подарим подаръка. коледни подаръци

Ако е пушач – кутия скъпи пури са идеалната придобивка. Но ако не пуши отпадат. Ако обича да носи набола брада или по дълга брада – самобръсначката и комплекта за бръснене отпадат. Ако е заклет трезвеник бутилката скъпо вино или алкохола въобще също отпадат, но кой би отказал добро – качествено и скъпо вино?

Портрет нарисуван от художник също е доста добра изненада. Билет за концерт на любимата група или изпълнител също е добро попадение, също и мач на любимия отбор.

Ако обаче искате да го поглезите и да го изненадате много приятно, по-добре му вземете ваучер за масаж или за цяла екскурзия за двама. Доста скъпичко ще излезе, но все пак е изненада. Има толкова добри и хубави курорти в България с минерални извори, че направо е престъпление да не се посетят.

Дрехите са добър подарък, ако знаете размера, които носи, а не да стене като израза “седи ми като подарен”. Най-добре е да се взима дреха, ако сте проверили добре точния размер, който той носи.

Много мъже се радват на модерни играчки от сорта на смартфони на таблети, нов телевизор с огромен екран. Предложенията сред техниката са много, но пак трябва да се съобразите с това, което той и семейството му ползват.

Парфюмите са нещо специфично и трудно може да се улучи типа аромат, който даден човек харесва, освен ако не знаете какъв ползва и какви предпочита. По-дървесен аромат, по-свеж, сладникъв, или тежък – пак става доста трудно за намиране на идеалния подарък. коледни подаръци

Последните години се наложиха готовите козметични комплекти, съдържащи най-често купуваните мъжки козметични продукти – пяна или гел за бръснене, балсам или лосион за след бръснене, някъде се срещат и самобръсначки – другаде има и тоалетна вода, дезодорант.

Един универсален и доста непретенциозен мъжки подарък е портмоне – кожен, елегантен и италиански, кой не би се зарадвал. Идеалния подарък за мъж. Само да напомня, че портмоне се подарява с пара или банкнота – никога празен!

Like this:

Like Loading…