Greece music – Таня Желязкова

1
Добави коментар
fairmen
fairmen

Чуйте част от нейния репертоар:

Едно пеещо гръцки песни момиче, едно момиче погълнато от песента, едно момиче, последвало мечтите си….

Таня Желязкова вече 10 години е на сцената и забавлява публиката от сърце. Раздава се безапелационно, радва феновете си, пее любимите им песни и създава настроение. Всичко това ви звучи леко и естествено? Ами просто защото е такова.

При Таня няма нещо, което да прави насила, работата й е хоби, хобито й става работа. Пее, раздава се, ходи по участия, прави това, което обича и може най-добре. Казват, че който пее, зло не мисли….е за Таня поговорката важи с пълна сила.

След толкова години на сцената, клубове, различни участия, конкурси, Таня е намерила себе си. Колкото и да е трудно в днешно време за шоубизнеса, когато нещо се прави от сърце и с голямо желание, винаги има удовлетворение от свършеното, винаги има доволни хора. Таня е щастлива с избора си и знае, че това е нейният път. Родената в Пловдив певица завършила Техникум по конструиране на облекло, но любовта й към музиката е по-силна и взема надмощие. Уроците по музика в младежките години натежават в избора на първоначалните й занимания, а впоследствие и на професия.

Красива, ефектна, манекенка за известно време, лъчезарната Таня започва участия по различни заведения и така след време младата изпълнителка се вписва в редиците на „Сънни мюзик“.

Едно момиче, обичащо музиката на южната ни съседка Гърция, едно момиче, представящо я по подобаващ начин, едно момиче, създаващо огромно настроение сред публиката си….ясооо….представяме ви изпълнителката с артистичното име Тина.

Тина е пяла дълго време в гръцкия град Орестиада в клуб Bouzouki prigkipesa live, където е спечелила любовта и на гръцките си фенове.

Пяла е в ELLINIKO BOUZOUKI в Пловдив. Сега можете да се порадвате на нейните изпълнения в София, където тя пее в ДИОНИС.