Оригинални и нестандартни идеи за коледни подаръци

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Заехме се със задачата и продължаваме. Разровихме се да изнамерим най-готините и нестандартни подаръци. Помнете, че не винаги големите подаръци са признак за внимание и обич. Истински ценното си личи по малките жестове. Нашият списък включва:

1. Направете нещо щуро за спомен
Направете нещо, което би направило вашата Коледа наистина различна:
– Запазете си час за скок с бънджи
– Или за рафтинг
– Или заминете без предупреждение.. без багаж, само по себе си, само за ден.

2. Вземете си домашен любимец
Перфектното време да зарадвате половинката си, децата си или пък себе си. Осиновете животинка – няма значение дали ще е куче, котка, таралеж или зайче. Емоцията, която ще ви донесе, ще запълни всяка частичка от сърцето ви. коледни подаръци

3. Снимайте се за семеен арт портрет
Някаква особена романтика се крие в разглеждането на стари снимки. Те ни навяват мили спомени, връщат ни емоциите. Защо пък да не си направим семеен албум, пълен с коледно настроение, в което си личат и детайлите и неподправеното щастие?

4. Книга
Чрез книгите живеем няколко живота. Няма човек, който да не обича да чете. Повярвайте, ако познавате вкуса на някого за книги – това ще бъде перфектният подарък – един колкото традиционен, толкова и нетрадиционен за днешното технологично общество подарък.  Както и да го определим – би бил перфектен.

5. Ключодържател
Изненадващо, но е така – хората не обръщат особено голямо внимание върху какво закачат ключовете си. Но с удоволствие биха се изфукали, ако от тях виси нещо готино.

6. Изолираща възглавница
Странен, но интересен подарък… Особено за света, в който живеем, това може да се окаже невероятно спасение.

7. Термо чаша
Обичаме кафето! Обичаме да е топло и вкусно и да ни е на една глътка разстояние..  Какво по-хубаво от това да е до нас винаги? А и върху термо чашата може да напишем пожелания или позитивни и зареждащи мисли. коледни подаръци

**И за последно .. Не забравяйте опаковката!
Независимо колко помпозен или скромен е подаръкът, една красива опаковка, направена с желание, определено добавя към теглото му в емоционален план. Особено, ако привържем и картичка с пожелания или много, много опаковъчна хартия, която да бъде неприлично унищожена, в трескаво желание за разкриване на изненадата.

Like this:

Like Loading…