Мъжете любовници според зодиакалния знак

2
Добави коментар
ilko16
ilko16

Може и да не ви се вярва, но зодиакалният знак наистина има голямо значение, що се отнася до сексуалността на мъжа. Прочетете текста по-долу и ще се убедите сами – припомнете си вашите връзки или пък просто сравнете написаното с настоящата си половинка. Ще видите, че нещата си отговарят едно към едно. Ако някъде има разминаване, то е все пак заради това, че и мъжете, родени под един зодиакален знак, понякога са различни. Донякъде…

Овен Един от най-страстните знаци на зодиака. И познавачите на любовни игри, и астролозите му определят първото място в класацията. (Да оспори първото място е в състояние само Скорпионът – вж. по-нататък). Силни и магнетични личности, които вземат секса под свой контрол и всеки път буквално изгарят от желание. Големи любители на целувките. По отношение на интимната близост често проявяват нетърпение и егоизъм. Тяхната партньорка трябва да е личност с подобен ненаситен темперамент, в противен случай те ще търсят постоянно „пламъка на любовта“ някъде встрани. Характерно за Овните е, че при тях няма никакви табута в леглото, те са способни на спонтанен секс на най-неочакваните места.

Телец Знак от зодиака с огромни сексуални апетити. А какъв вълнуващ глас имат само… Телците често разтеглят достатъчно дълго секса, водени от желание да почувстват всичките оттенъци на любовта. Не са привърженици на бързия секс – за интимната близост им е необходимо много време. Мъжът Телец може да ви позволи да вземете нещата в свои ръце, но той ще диктува темпото. Това са най-практичните и надеждни любовници, които винаги си носят и подходящото контрацептивно средство.

Близнаци Ако ви харесва интелигентният и внимателен секс, избирайте си любовник Близнак. За да се сдобиете с неговото разположение обаче, трябва да сте достатъчно изобретателна и остроумна. Близнаците са майстори на флирта и могат да омагьосат партньорката си още при първия контакт. Те са едни от най-творческите любовници – с тях никога няма да скучаете. Те се нуждаят от постоянно вълнение. В същото време са спонтанни и любопитни личности, които могат да ви поканят в стриптийз клуб, за да практикувате после видяното в спалнята. За техен недостатък се смята бъбривостта. Пригответе се, че за своите интимни похождения Близнакът ще разказва на приятелите си в детайли.

Рак Това е най-емоционалният и сложен знак. В леглото с тях трябва да сте невероятно нежна, крехка и малко срамежлива. Не понасят наглостта и вулгарността. Не трябва да му демонстрирате своя сексуален опит и изкушението си. С партньорите си Раците установяват дълбока връзка, като се стремят всичко да е много приятно. Те искат да са максимално близки до вас: и физически, и емоционално – само в този случай ще действат максимално разкрепостено. Любители са на чувствената прелюдия и секс играчките, които бързо ги довеждат до екстаз. Никога не си тръгват посред нощ, а остават в леглото винаги до сутринта. Грижовни защитници са, но ако някой излъже доверието им, не се спират пред нищо, за да отмъстят.

Лъв Още един претендент за званието сексуален лидер: за много от зодиакалните знаци Лъвът е най-добрият любовник. Неслучайно сред световните порно звезди много са от зодията Лъв. Той много добре знае как да направи нещата красиво. Понеже са царствени особи, те много обичат да се наблюдават в огледалото, в това число и по време на секс. Обичат да се снемат и на камера, когато са в леглото. Лъвът постоянно гори от огнена страст, обича секса с размах. Ексцентрици са. Дори в леглото са доста алчни за комплименти и изискват постоянно внимание към себе си. Невероятно чистоплътни са – много държат на личната хигиена. Обичат да си играят с косите на партньорката.

Дева Изискани романтици по природа, те търсят удоволствието и в най-малките детайли. Вечеря на свещи, нежни докосвания, неочаквани изненади – всичко това може да видите у мъжа Дева. Перфекционисти във всичко, те се чувстват особени и в секса. За тях е нужна бавна прелюдия към секса – задължителна част от любовната игра, която им помага да разпалят вътрешния си огън. Говорете им за желанията си, гледайте ги в очите, целувайте ги, галете ги… Често върху сексуалния им живот оказват влияние външни обстоятелства: ако любовникът ви внезапно стане студен, напълно възможно е това да е заради проблем на работното място, за което вие нямате вина. Представителите на този знак обичат да се учат от книгите, а после да прилагат на практика наученото.

Везни Случайни или мимолетни романи в живота на Везните просто няма. На тях им е необходимо да се чувстват любими и желани. Много внимателни, спокойни, добри и ласкави партньори са. Те са пълни със сантименти и романтични идеи – проявете търпение и се опитайте заедно с тях да въплътите фантазиите им в реалния живот. Обичат естествения флирт и веселите експерименти в леглото. В секса са дипломати – мирни и гостоприемни. Тяхната заветна цел е да поделят удоволствието с партньора си и да направят всичко възможно, за да го удовлетворят.

Скорпион Без преувеличение, това според мнозина е най-сексуалният от всички зодиакални знаци. Притежават непреодолим магнетизъм и очарование. Едновременно с това да получите такъв подарък в постелята си, е доста трудно. Те са свикнали да манипулират и сами да вземат решения, в това число и по отношение на секса. Капризни са. Обичат авантюрните отношения, готови са да пробват в леглото всичко ново, обожават интимната близост на необичайни и екзотични места. Техен плюс е мощната сексуална интуиция: те безпогрешно разпознават от какво се нуждае партньорката им, умеят да чувстват тялото й, познават всичките й ерогенни зони. При това за предпочитанията си говорят изключително рядко. Скорпионът е толкова ненаситен, че за кратко време е в състояние да изпие цялата ви енергия. След секса с него мнозина буквално заспиват, останали съвсем без сили.

Стрелец Игрив и творчески знак от зодиака. Със Стрелеца е невъзможно да се скучае – те не се притесняват от нищо, открити са за еротични игри, експерименти в леглото и различни сексуални практики. Двояката им натура означава, че те могат да бъдат изключително страстни и ненаситни с някого известно време, докато изведнъж почувстват необходимост да се впуснат в ново приключение. За да ги съблазните, трябва да се съсредоточите върху талията им, бедрата и най-вече горната им част, където са ерогенните им зони. Това е много независим знак, който обича от време навреме да демонстрира че прави нещата по-добре от вас.

Козирог Един от най-затворените зодиакални знаци, затова и в леглото си не допускат всеки. Всяка интимна близост за тях винаги е съпроводена със силно чувство, с любов. Само при това условие те са отворени за смели експерименти. На пръв поглед представителите на този знак може да се представят като твърде сдържани и студени, но стига да се почувстват в безопасност, се превръщат в едни от най-страстните и горещи партньори. Сред достойнствата им са постоянството, надеждността и вярността. За да съблазните Козирога, флиртувайте и се движете към целта бавно. В леглото те са винаги готови да удовлетворят фантазиите ви, колкото и смели и диви да са те.

Водолей Не са поклонници на секса само за един път – за тях половият живот е неотделим от духовното привличане. Да го дръпнете в постелята, ще ви се отдаде само след като той види във вас личността, близка по дух. В леглото са непретенциозни – няма да представлява никакъв проблем за вас да удовлетворите желанията му, достатъчни са стандартните пози и действия. Невинаги е готов за ролята на лидер, затова лесно отдава инициативата на партньорката си. Бунтарски творчески и любопитен характер, който му дава широк простор за любовна дейност – може да му предложите ролеви игри, да му разкажете за фантазиите си…

Риби Уравновесени и спокойни, единственото, което се стремят да създадат, това е стабилна и щастлива двойка. За да съблазните мъжа Риба, трябва да проявите доза агресия и настойчивост. По принцип те са много лениви и единственото, което може да ги раздвижи, това е активното преследване. Много емоционален знак, който обича да се грижи за другите – Рибите са много обезпокоени от потребностите на партньора си, по време на интимна близост за тях не съществуват никакви забрани или граници. В леглото обичат всичко необичайно и нестандартно – с тях трябва постоянно да измисляте нови пози, да сменяте ролите си – еднаквото изразяване на чувствата и еднаквите емоции те не понасят. За да удовлетворите Рибите, трябва да обръщате внимание на тяхното настроение – ако го правите, ще почувствате резултата под формата на феерична сексуална наслада