Музика и вкусни специалитети от Искрен Пецов

16
Добави коментар
Renegade
Renegade

Искрен Пецов гостува в кухнята на Diplomat и впечатли феновете си както с певческите си заложби, така и с кулинарни шедьоври. Той представи вкусно основно ястие, салата и невероятна сладка напитка.

Популярният изпълнител започна с приготвянето на крехки пилешки флейки със сос „Бешамел“ и задушени зеленчуци. Първо наряза месото на ивички и го изпече във фурната на Diplomat с малко мазнина, а след това прибави към него задушени брюкселско зеле и броколи. Тази страхотна вкусотия допълни с млечната френска заливка, настърган кашкавал и остави за още няколко минути на 200 градуса.

Симпатичният певец продължи с приготвянето на една класическа салата – „Капрезе“. В чинии той подреди розови домати и сирене „Моцарела“ и ги заля със специален дресинг.

За десерт Искрен Пецов предложи бананов шейк. Той бързо и лесно приготви напитката с помощта на блендера на Diplomat – сложи няколко парчета плодове, чаша мляко и ментов сладолед, които се превърнаха в освежаващ коктейл за един миг.

Прекрасното събитие завърши с представянето на новото парче на изпълнителя, което се казва „Бомба е“, и неостаряващия хит „Две праскови и две череши”, изпълнен лично от Искрен Пецов. Гостите останаха впечатлени от вкусната храна и се забавляваха искрено с чаровния певец.