Трогателно! Момиченце прекъсва военна церемония за да прегърне баща си!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Трогателно видео обиколи за дни мрежата като предизвика вълна от съчувствие сред потребителите на интернет. На него е запечатана срещата на малко момиченце и нейния баща, който се връща от мисия. Видеото е от няколко минути, но посланието в него е толкова силно, че няма нужда от коментар. Кадрите са запечатали толкова вълнуващ момент, който докосва сърцата на всички и едва ли има човек, който да остане безразличен. За това говорят и милионите харесвания, както и хилядите коментари под клипа. Историята е кратка. Мъжът от видеото

Advertisement:

заминава на мисия като войник в редовете на армията и оставя младата си съпруга и малката си дъщеря. Така семейството остава разделено за девет месеца. Нито дългите писма, нито разговорите по скайп могат да запълнят липсата на мъжа, пишат от actualno.com. Детенцето тъгува за своя татко и очаква с нетърпение завръщането му. И ето, че най-накрая настъпва дългоочакваният момент. Всички участници в мисията се завръщат на родна земя. Но, преди да отидат при семействата си, войниците се строяват на плаца, за да посрещнат своя генерал.

Стотици уморени от боевете бойци застават в строя за церемонията, а от другата страна на площада са техните близки. Изведнъж от тълпата се откъсва една малка фигурка, която се понася към строя. Едно малко момиченце се устремява към своя баща. Тя не знае правилника, не осъзнава, че нарушава военен устав. Детето вижда единствено своя татко и се е превърнало цялото в един копнеж – да го прегърне. Тогава войникът кляка и взема в ръцете си своята малка дъщеричка. Сълзите им се сливат. Но, това са сълзи на радост! Един баща се е завърнал! Жив!