Млада жена отказа да изглади ризата на мъжа си, но никога не бихте предположили какво се случи след това!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Случаят на 21-годишната Дулсе Гарсия предизвика бурна реакция в социалните мрежи. Младата жена беше арестувана, защото отказала да изглади ризата на мъжа си. Шокиращо нали!? До този неочакван развой на събитията довело оплакването на съпруга на нашата героиня. Мъжът обвинил жена си, че пренебрегва домашните задължения. Според него тя отказвала да извършва каквито и да било домакински дейности. Ощетеният съпруг споделил, че освен всичко друго, неговата половинка била много ревнива и

Advertisement:

постоянно го подозирала в изневяра. Затова, когато я помоли да му изглади ризата, Дулсе отказала, под предтекст, че не иска да бъде красив, когато отива на среща с любовницата си. Именно тази случка изкарала младият мъж от релси, споделят от bg.checkonline4you.com.  Безсилен в яда си, че не може да промени мързеливата си жена, той отишъл в полицията и подал оплакване.  След като разгледали случая, властите решили да повдигнат обвинение за неизпълнение на домашните задължения.

В този случая била наложена глоба в рамките на 465 песос. Младата жена не разполагала с нужната сума, затова била осъдена да прекара 12 часа в ареста. След освобождаването си, Дулсе се постарала да разкаже навсякъде за това, което й се е случило. Определено съмнителната реакция на полицията предизвикала бурна полемика в мрежата. Много от потребителите на интернет за първи път чували за подобно правосъдие. Те определят действията на съпруга и властите като неадекватни и призовават за възмездие.