Никол Шерцингер подкрепя Григор в Бризбейн :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: twitter

Никол Шерцингер изгледа днешната среща на Григор Димитров на турнира по тенис в Бризбейн от ложата на българина, съобщи фен-акаунтът на американската звезда от шоу-бизнеса в Туитър, пише Sportal.bg.

 

„Никол в Бризбейн, за да подкрепя Григор!“, пише „NicoleScherzinger.us“, след което с хаштаг #Grigorcole е добавено („Вярно е!“ надявам се сега разбирате значението).

На публикуваната със съобщението снимка пък се вижда Шерцингер в компанията на агента на хасковлията Крис МакКормак.

 

Информациите за връзка между 37-годишната певица, танцьорка, актриса и модел с 24-годишния български тенисист се появиха още през отминалата есен, но Димитров ги отрече, като заяви, че двамата просто се познават и са се виждали няколко пъти. Шерцингер за последно излизаше със световния шампион от Формула 1 Люис Хамилтън (Великобритания) и дори беше сгодена за него, но двамата прекратиха връзката си през февруари миналата година. Малко по-късно през лятото Димитров пък се раздели с руската тенис-звезда Мария Шарапова.