Перфектният и супер лесен начин за нанасяне на очна линия!

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Класическа визия – черна очна линия с „крилца“ и червено червило. Да, но когато става дума за ясно дефинирана, перфектна черна очна линия, без никакви сенки за очи, майсторството си е едва ли не задължително условие. При тази визия няма как да си позволите да кривнете, защото всичко личи.

Ако обичате да се гримирате с очна линия, сигурно сте изгледали не малко уроци и знаете номерата с тиксото и лъжицата. Припомняме ви обаче едно любопитно видео, в което влогърката показва още един трик, при който дори нямате нужда от помощни средства. Всичко, което трябва да направите, е да „свържете точките“ – да нарисувате точки на точно определени места и да се водите по тях.

Хубаво би било да имате очна линия под формата на писалка, но, разбира се, може да опитате и с това, с което разполагате. Но със сигурност говорим за течна очна линия.

Започнете като нарисувате точка във вътрешния ъгъл на окото. Втората точка поставете над външния ръб на ириса. Третата точка поставяте точно над зеницата. След това още една точка над другия край на ириса. Следващата точка поставете директно над външния ъгъл на бялото на окото. А последните две точки ще ви помогнат да направите перфектното „крилце“ – едната поставете в сгъвката на окото, а втората между сгъвката и външния край на веждите. След това запълнете между точките.

Източник: beu.bg