Sales Shopping: Пухкави и стилни палта

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Точно когато си мислехме, че манията ще отмине, тя се завръща с още по-голяма сила! Връхните дрехи от кожа с косъм са абсолютния доминант в модните тенденции за зимата, без да срещат каквато и да е конкуренция! Страниците на любимите ни модни списания и кажи-речи целия клан Кардашиян-Дженър не престават да пълнят очите ни с някои от най-стилните дизайнерски предложения. Напълно наясно с шикозното звучене на кожата с косъм, не спираме да мислим за всички онези божествени комбинации, които само сега са на страхотно следпразнично намаление в любимия ни онлайн магазин www.fashionup.bg

Когато в модата се появи една напълно доминираща над всички останали тенденция, то това е гарант, че тя ще се превърне в нещо непреходно. Точно така можем да си обясним твърдото присъствие на обичаната кожа с косъм в модните редици сезон след сезон . В студените дни и ветровити сутрини модерната жена е облечена със стилно лъскаво палто. Какво носи отдолу не е от такова значение. Топлата прегръдка на пищните връхни дрехи приковава погледа ни и внася щипка шик и дързост към всеки тоалет.

Именно заради това, възползвайки се от страхотните разпродажби, днес избрахме да представим на вашето внимание една прекрасна селекция от палта от кожа с косъм, които ще ви осигурят търсената модерна и стилна зимна визия. В случай, че се чудите как да комбинирате тоалета си, бързаме да ви успокоим като ви кажем, че каквото и да сложите отдолу, красивото ви палто винаги ще бъде център на вниманието. Ние обаче ви съветваме да заложите на минимализмът. Ако връхната ви дреха е обемна, то нека тоалета ви отдолу да е семпъл – скини дънки и изчистен топ, нежен кашмирен пуловер, пола тип моли или нежна рокля за по-елегантни поводи. При избора на аксесоари имате пълна свобода – обемни колиета или деликатни висулки ще изглеждат също толкова добре колкото стилни клъчове или големи чанти!

А кое е перфектното палто за вас?

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева