Вижте потресаващата история на една майка! Тя прекарваше нощите в Интернет, докато детето й беше в мивката

1
Добави коментар

Стефани Смит е на 35 години, когато се случва най – голямото щастие в живота- ражда се нейният син Исая. Броени часове след раждането обаче, тя забелязва, че по цялото му тяло започват да се появяват обриви. Докторите стартират стероидно лечение, което дава резултат само за няколко дни. Стефани започва да маже обилно тежките зачервявания на малкия Исая и го превързвас бинт така, че да не може да докосва тялото си и да разранява кожата. Този ад продължава и младата жена отново е принудена да търси лечение. Така се стига до абсурдни ситуации, в които лекари й казват да спре да кърми, тъй като състоянието на детето се дължи именно на майчиното мляко. Уви обаче, кошмарът не приключва. Обривите се превръщат в тежки рани и кожата на Исая започва да се цепи.     

Стефани открива, че детето й се чувства най- добре във водата. Така тя е принудена да държи малкото си бебче почти денонощно в мивката. Виковете на детето спират единствено и само, когато е във вода.  Един ден тя започва да търси решение в Интернет. Там се сблъсква с множество случаи като този на Исая и открива какъв всъщност е проблемът. Малкият е засегнат от т.нар. Стероидно оттегляне, което означава, че стероидите влошават състоянието при екземи.

Тя се обръща към природните лекове и прави различни отвари. Най- добре се повлиява състоянието на Исая от лимонова трева и цинк.

Днес той е пълноценно, радостно и щастливо дете. 1- годишният вече Исая няма и следа от кошмарните рани, а Стефани не може да повярва, че всичко е зад гърба й.