2016 – Фън Шуй Годината на Маймуната. Фигура от полирезин 11 х 6,5 см. FS231-25

5
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

2016 – Фън Шуй Годината на Маймуната. Фигура от полирезин 11 х 6,5 см. FS231-25

 

 

Според Китайския календар 2016 е годината на Огнената Маймуна
Декоративна Фън Шуй фигура от полирезин на маймуна стъпила на китайски монети и държаща огромна златна монета.
Размери на статуетката:
Височина – 11 см.
Широчина – 6,5 мм.
Дълбочина – 5 см.
Модел – FS231-25
Цена: 12.90лв.

 

 

През 2016 всеки почитател и любител на Фън Шуй трябва да постави фигурка на маймуна в дома или на работното си място. Подарете маймунка на вашите близки и познати с пожелания за успехи през годината.
Тази Фън Шуй статуетка на маймука с китайски монети и златни кюлчета ще привлете успеха към вас. Йероглифите изписани на монетите означават „привличане на богатство” , „ безценно съкровище” , „малко вложение, голяма печалба” . Китайците вярват, че поставена в офиса или вкъщи , маймуната ще донесе успехи на цялото семейство.

 

В годината на маймуната е време да вземете нещата в свои ръце! През 2016 година не само родените под знака на маймуната, а всички любители на Фън Шуй ще трябва да поставят в дома или офиса си фигурка на Маймунка.
Тази година спада към елемент Огън. Според китайците, цвета, който ще ви носи най-много късмет през годината е червен.
Маймуната е деветият подред знак според китайската астрология. Цифрата „9” се свързва с амбиция, действие, находчивост, постижения и приключения.

 

По време на тържествата за посрещане на Китайската Нова Година, семействата в Китай, освен, че приготвят традиционни ястия и носят типични за Китай дрехи, задължително поставят и фигурка на Маймуна, като вярват, че тя ще им донесе много богатство и късмет през новата година. Посрещнете и вие 2016 година, като украсите дома са с Фън Шуй фигура на маймунка.
Според Фън Шуй, позитивната Чи енергия маймуната привлича към притежателя й свойствата, с който се характеризира образа на маймуната в китайската митология: съобразителност, хитрост, наблюдателност, семейна отговорност и находчивост. Символът на Маймуна излъчва енергия за творчество, интелигентност, съобразителност и въвеждане на позитивни новости и промени в живота.

 

SmartShopBG

 

Сканирайте този QR code и разгледайте продукта отново, когато желаете или просто го споделете с приятели.