Samsung Gear S2 посреща новата година с дизайнерска колекция умни часовници

1
Добави коментар
ipublic
ipublic

Samsung подобряват дизайна на Gear S2 classic с нови материали

София, 7 януари 2016 г. – Samsung Electronics затвърди лидерската си позиция на пазара на носими устройства с две нови елегантни версии на смарт часовника Gear S2 Classic – една с корпус с 18 карата розово злато и една с корпус от платина. С новите часовници, компанията предлага по-разнообразен избор на потребителите, за да могат те да изразят личния си стил, докато в същото време акцентира върху кръглия дизайн и напредничавите функции на моделите от серията Gear S2.

„През 2015 г., поставихме стандарта в индустрията с въвеждането на Gear S2 в категорията на носими устройства. Преодоляхме много технологични предизвикателства, за да създадем най-напредничавите носими устройства на Samsung до момента“, каза Йонгхи Лий, изпълнителен вицепрезидент Global Marketing, Mobile Communications Business, Samsung Electronics. “През 2016 г., ние ще продължим да развиваме технологията и ще предложим точно такива продукти, каквито нашите клиенти търсят.“

След успешното въвеждане на пазара на Gear S2, Samsung не спира да работи със своите партньори, за да предложи по-голямо удобство и по-голяма функционалност на умните си часовници. Приложенията на CNN и Bloomberg, заедно с основната тема на екрана на часовника, са сред най-популярните приложения, следвани от останалите налични теми на модела и приложения като еBay, ESPN, Uber и Voxer.

Новият Gear S2 Classic ще поддържа NFC технология и решението за мобилни разплащания Samsung Pay. Тази характеристика ще бъде налична за собствениците на Gear S2 по-късно през годината и ще започне да се предлага първоначално в САЩ.

С цел да увеличи възможностите за персонализация, Samsung разшири линията си каишки и теми на екрана на часовниците от серията Gear S2. Компанията е работила съвместно с водещи дизайнери като Коломбо, за създаването на нова луксозна каишка. Освен това вече се предлагат нови и креативни теми на часовника включително с герой от „Фъстъчета: Филмът“ и теми създадени от Кийт Харинг, Жан-Мишел Баския, Jeremyville и Бъртън Морис.

Новият Gear S2 Classic ще бъде наличен във версия с корпус от розово злато и кожена каишка в цвят на слонова кост и с платинен корпус и черна кожена каишка от началото на февруари 2016 г.

За повече информация, включително снимки, видео, инфографики и свързани статии на Samsung Newsroom, моля посетете: news.samsung.com/global/samsung-gear-s2-greets-the-new-year-with-bright-new-collection or www.samsungmobilepress.com