Играчка – Sexnovini.com

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

В заведението беше сумрачно и леко задимено. Емо седеше сам на масата и допиваше първото си кафе. Беше запалил цигара и гледаше през прозореца. Денят беше топъл от сутринта, а сега, малко преди обяд се усещаше, че ще е горещ. Не бързаше за никъде. Беше си взел няколко дни, да избяга от горещината в службата и сега се наслаждаваше на почивката си. Климатикът над главата му усили бръмченето и той усети свежия полъх, а с него и леко ухание на парфюм.
– Може ли да седна при вас?
Емо вдигна глава към притежателката на това нежно гласче и остана захласнат от гледката. Жената беше красива, облечена ефирно леко и се усмихваше.
– Заповядай, ще се радвам на компанията Ви.
Тя се отпусна срещу него, леко придърпвайки късата си пола между краката. Тя наистина е зашеметяваща! Помисли си Емо. С бяла къса пола, бяло потниче и леки сандали, без ток. Беше висока, слаба и тялото и беше оформено много добре. Нито кльощава, нито едра. Имаше си от всичко на всякъде.
– Едно кафе и кола с много лед! Каза дамата на момичето, което дойде за поръчката.
– И за мен още едно кафе!
Поведоха разговор на общи теми, обсъдиха бъркотията в града, горещината на вън…
– Аз съм Емилия, може да ми казваш Еми – представи се дамата.
– А аз съм Емо – усмихна се той, а и имаше за какво. Съвпадението на имената беше повод и за дамата да се усмихне.
Непринудено двамата се опознаваха и отпускаха. Преминаха на темата за бягство от горещината, за планината и морето… Но и двамата стигнаха до заключението, че поне за момента единствено прохладата на климатика и ваната е спасение. Емо си я представи гола във ваната и усети, как това му подейства възбуждащо. Еми от своя страна също си мислеше за една вана, за лудории и за новата си играчка, която искаше да изпробва. Щеше ли той да се престраши или аз да направя крачката, мислеше си Еми…
– Ех, хубаво е да се потопиш във ваната сега! – Каза Емо. Но в квартирата имам само душ. Сигурно си е кеф.
– А аз имам и мога да ти кажа, че си е не просто кеф, а повече…
Двамата се гледаха втренчено, мислейки си едно и също. Искрите прехвърчаха и сгорещяваха още повече въздуха.
– Дали… – започна Емо.
– Ако искаш… – в същото време заговори Еми.
Двамата се засмяха и без повече думи Емо повика момичето да оправи сметката и двама се отправиха към изхода. Оказа се, че апартаментът на Еми е съвсем близо. Влязоха. Вътре беше прохладно и ухаеше приятно и свежо. Обстановката беше приятна, и много уютна. Тя отвори една врата и му показа въпросната вана – беше огромна. За двама ще е супер – помисли си Емо.
– Ела, искаш ли нещо за пиене? – покани го Еми в хола.
– Не, в тази горещина не ми е до това.
– А до какво ти е? – усмихна се Еми дяволито.
– Ами до нещо мокрещо и ухаещо на парфюм.
Тя го погледна дяволито и седна срещу него. В това време Емо съзря на отсрещния фотьойл нещо, което го озадачи, а после и зашемети. Тя улови погледа му, обърна си и видя какво е привлякло вниманието му. Беше оставила играчката си до кутията, както я получи вчера. Куриерът беше донесъл пратката късно и тя имаше време само да и се полюбува малко преди да излезе.. Беше изкуствен пенис, който поръча от един сайт преди няколко дни. Червеното се открояваше на дамаската и Емо го гледаше замаяно. В главата му се въртяха какви ли не мисли, картини, видения… Разбрала какво му е, Еми следеше всичко по лицето му и се усмихна малко смутено и леко загадъчно обясни.
– Видях подобно у една приятелка и си поръчах… Беше ми любопитно и …
– Ама вие да не сте нещо повече от приятелки? – полюбопитства той.
– Не, не съм лесбийка, ако това питаш. Е, правили сме някои неща кажи речи няма тайни в тази област, ама си падам по мъже. Дори нещо повече… Еми замълча загадъчно.
– Ама аз нямам нищо против това жените да харесват жени. Дори е много възбуждащо да гледащ нежните ласки кито си разменят…
– Да, има нещо вярно. Много често мъжете пропускат някоя част или пък мислят само за себе си. Голяма чат са си егоисти с една дума.
– Е, мисля, че аз не съм от тях. Още повече, признавам си сам, харесвам най много точно такива ласки да доставям… Усещането когато жената се забравя от целувките и ласките, а и … мисля, че утолява жаждата в жега като днес.
– А мислиш ли за какво още може да е тази играчка и за какво става? – Еми се усмихна и зачака реакцията му.
– Искаш да каже ти да … мене?
– Да, защо не? Това не означава непременно, че един мъж (като тебе – намигна му тя) ще стане по-малко мъж, ако с това ще направи една жена щастлива.
– Знам ли? Изглежда голям, грапав…
Еми стана и отиде да го вземе. Бързо свали силиконовата обвивка и обясни.
– Така е доста по малък и гладък.
Емо гледаше и не вярваше сам на себе си. От мисълта, че Еми искаше да го чука с това се възбуди изключително. От филмите ( а те не бяха хич малко ) знаеше, че това доставя удоволствие, но не беше опитвал. Но мисълта да се отдаде на една жена изпълваше слиповете до краен предел. Еми забеляза веднага възбудата му. То и нямаше как да бъде скрита от късите панталони. Тя остави вибратора пред него и стана да потърси батерии. Имаше неразпечатани. Тя свали капачката на вибратора, сложи батериите и го включи. Подаде го на Емо, а той не вярващ на случващото се го пое в ръка и усети трептенето.
– Уау!
– Да, усещането е невероятно. Повярвай ми. А ако е със силикона направо ме праща в облаците.
– А може ли да ми покажеш къде са тия облаци?
– Ще ти покажа, ако после те заведа и тебе … там.
– Ще дойда. С тебе и за тебе отивам на всякъде.
Еми стана и разкопча поличката си. Тя падна на пода в краката и и разкри снежно-бялата дантела на едни прашки, които бяха само като украшение на една гладка праскова, която прозираше в тях. Емо свали бързо панталоните и тениската и остана само с изпъкналите от надървения хуй слипове. После протегна ръце, хвана потничето на Еми и леко го повдигна и освободи двете нежни полукълба. Еми имаше малки гърди, оформени сякаш от скулптор. От прохладата идваща от климатика зърната и се втвърдиха и настръхнаха. Тя се притисна към него, погледна го в очи и устните им се сляха в гореща и продължителна целувка. Емо я притисна към себе си, обхванал с шепи стегнатото и дупе. Гърдите и се докоснаха до него и го изгаряха. Еми от своя страна пусна едната си ръка в слипа, свали ластика колкото можеше и улови в шепа набъбналия му кур. Емо изохка от удоволствие! За да не остане по-назад сам направи същото – пусна ръка по корема на Еми, под ластика на прашките и усети влагата на гладката праскова…
– Да продължим във ваната? – попита Емо.
Освободиха се бързо от излишното вече бельо и се преместиха във банята. Докато чакаха да се напълни се целуваха страстно, а с ръце изследваха ерогенните зони. Емо влезе във ваната, следван нетърпеливо от Еми, която се потопи и приседна пред него, позволявайки му да я гали по гърдите и да целува вратлето и. Тя усещаше как нещо я подпира по дупето и пускаше ръце да го погали…
– Влез в мене, да те усетя как ме изпълваш…
Тя му помогна с ръка и усети как се хлъзга в мократа и праскова, изпълни я с хубаво усещане на топлина. Емо е държеше за гърдите, а тя сама пусна ръка и с пръстче загали клитора си. Същевременно усещаше как той започна да се движи в нея. Позата не беше много удобна и за това тя се повдигна, обърна се с лице към него и пак го възседна, насочвайки с ръка мъжествеността му в утробата си. Емо се любуваше на люлеещите се гърди и ги зацелува страстно. Водата се плискаше по пода, ала те не обръщаха внимание на това и плуваха в морето на страстта. Кулминацията на Емо наближаваше и за да я удължи той я повдигна и излезе от нея. Тогава Еми излезе от ваната, хвана се за ръба и се приведе, показвайки на Емо да влезе от зад. Това беше направено и той я изпълни до краен предел. Беше я хванал за кръста и при всяко навлизане усещаше как топките се удрят в дупето и. Тя си помагаше с една ръка – галеше клитора си и усещаше как и нейния оргазъм идва.
– Само не вътре, изпразни се на дупето ми.
Еми усещаше как Емо едва се сдържа и усили натиска върху своята пъпчица. Когато Емо го извади от вътрешността и и започна да я пръска с горещата си сперма, тя бързо напъха три пръста в себе си и го последва след миг, разтрисана в страхотен оргазъм. Емо я прегърна за кръста, притисна се към гърба и, зацелува я по ухото и вратлето, галеше корема и гърдите и, докато тя се съвземаше от изживяното удоволствие.
После след като отмиха следите от акта и се избърсаха се преместиха пак в хола. Тя беше вързала една кърпа около гърдите си, която едва покриваше дупето и. Беше много секси така. Настани се на широкото канапе и взе играчката в ръка. Разтвори леко краката си и я отърка в още мократа си слива. Емо я следеше в захлас. Беше омаян от това което се случваше пред очите му. Тя потърка вибратора в клитора си и отпусна глава на зад, прималяваща от удоволствие. Тогава той се намести между краката и и лакомо пусна език по путката и. Искаше да изпревари играчката и да я подготви сам. Разбрала намеренията му, Еми не бързаше, а само галеше клитора си с върха на вибратора и разтвори крака, да приеме ласките му. Емо пусна език и облиза вътрешността и. Беше свежа като майско утро и на люляк – какъвто шампоан за вана използваше. Езика му следваше гънките на путката, влизаше и излизаше от нея, стигаше чак до дупето и, където пак се опита да навлезе, ала без успех за момента. После пак се връщаше към ухаещата пещеричка. Постепенно уханието на люляк изчезваше, заменено от нещо друго, росата, която избиваше от вътрешността утоляваше жаждата му и го влудяваше. Тогава Еми премести вибратора и с лек натиск го пое в себе си. Малко по малко той навлизаше в утробата и. Когато беше почти целия в путката, тя умело го включи и се отдаде на удоволствието си. Емо отмести ръката и, придържаше сам играчката и засмука клитора и. От своя страна Еми притисна главата му и го задържа там, отдавайки се на сладостните тръпки, предизвикани от вибрациите и от езика на мъжа. Когато Емо задвижи с ръка навън-навътре играчката, Еми щеше да експлодира от напрежение и удоволствие. Емо я чукаше така и дразнеше клитора със зъбите си. После пусна едно пръстче успоредно на играчката, което потъна в сливата и, извади го и го прокара по дупето. Не усетил реакция на отказ, той смело натисна лекичко и то започна да потъва. Това я влуди и не можейки да понесе повече, Еми се отдаде на поредния оргазъм. Виковете и изпълниха стаята, а тялото и се разтресе от конвулсиите. Емо усети как дупето и щеше да погълне пръста му при кулминацията и. Беше страхотно удоволствие за него да гледа как от путката и блика влага, да усеща как дупето и се стяга около пръста му, да слуша виковете и. Тогава извади бръмчащия още вибратор и вкара езика си в разтворената и още путка, лакомо облизвайки всяка капка, която извираше от вътрешността. Това пораждаше още тръпки и още. Оргазъмът и все едно нямаше край, ала и Емо умело се справяше с езика и с пръстчетата си.
– Ох, разкошно е, божествено…
Еми се беше излегнала по гръб, като гърдите и едва смогваха да си поемат въздух. Емо се отдели от влажната хралупка и прилегна до нея. Галеше гърдите и и я гледаше в лицето. Тя отвори очи и се усмихваше доволно и предоволно.
– Сега е твой ред! – Каза му тя и поднесе вибратора към устните му. Оближи го – да видиш колко е вкусен.
Емо не чака да го подканят и пусна език. Та нали преди малко този език беше в нея, какво толкова – познати вкусове, мислеше си той.
– Не, отвори уста и го оближи!
Емо отвори устни и пое вибратора… а Еми се усмихна и му каза:
– Спокойно, ще махна гумата за тебе.
Надигна се и бързо се намести между краката му, като хуя му се оказа пред устните и. Тя плъзна език по дължината му, като стигна до ануса му, където се задържа за малко и пак се върна, облизвайки го. Когато стигна до главичката му я пое леко и гризна със зъби. Емо изохка по-скоро от удоволствие. А охкането му тепърва започваше, защото тя отпускаше глава и поемаше малко по малко още и още. После пак го извади и спусна език по дължината му, като се задържа повече на дупето му, пусна езика си и го дразнеше. По усилените стенания тя разбираше, че му доставя удоволствие, а когато заедно с това започна и да гали с ръка кура му, те се засилиха. Еми усили натиска на езика си, който беше заместен от пръста и, като предвидливо го намокри във все още горещата си путка.
– Отпусни се, не се стягай и ще видиш, че ще ти хареса!
– Да, харесва ми… Емо леко стеснително си призна.
Тогава Еми зацелува топките му и към едното пръстче се опита да прибави и второ – пак навлажнено от нея самата. Малко по трудно но успя да влезе и да ги задвижи, вслушвайки се в стоновете на мъжо. А той беше примрял – болка не усещаше май никаква, ала удоволствието се засилваше. Още повече, че Еми беше поела пак главичката на кура му и езикът и се беше заиграл с нея.
– Да, хубаво е…
Очакваща подобна реакция, Еми смъкна бързо силиконовата обвивка на вибратора и го пъхна в путката си. Така навлажнен тя го допря до дупето му, като пое в устни члена му. Натисна лекичко и когато потъна няколко сантиметра зачака дупето му да свикне с размера, без да го движи. За да го отпусне, тя облиза пак дупето – около самия вибратор и пак натисна лекичко. Преодолял съпротивлението, пой се плъзна още на вътре. Емо замята глава и едва сдържаше ръката си – да не почне сам да лъска бастуна! Виждайки това, Еми го пое пак в устните си и в същия миг умело включи вибратора. Още при първите вибрирания тя натисна леко и той потъна почти целия, а тя пое почти целия му кур в устните си. Тя задвижи глава нагоре и надолу, което движение беше следвано от вибратора – на вън и на вътре. Това не е истина – мислеше си Емо и усещаше как ще експлодира в горещата и устичка. Усетила това тя го извади от устата си и се загледа в лицето му, като само придържаше вибратора в дупето му. Виждаше, как едва се сдържа, как кура му се клатеше от вибрациите, как се стяга корема му, как едва си поема въздух… Близна пак главичката и тогава от него започна да блика, да извира река от сперма и той се разтресе, неспособен да издържа на двойното чукане. Спермата окъпа цялото и лице, ала тя гледаше как залповете не стихваха. Салют в нейна чест! Тя доволно облиза главичката на члена му и изключи вибратора без да го изважда. После отпусна глава на неговото рамото, заслушана в бесните удари на сърцето му. Емо все още усещаше в дупето си замлъкналата и притихнала играчка, като едва успя да прегърне през рамене жената и да я придърпа към себе си. Все още на седмото небе той страстно зацелува устните и усещайки собствения си вкус…
Беше премалял и пре-задоволен… от всякъде.