Сръбска певачица копие на Лили Павлова :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: bgdnes.bg

Сръбска фолкзвезда е копие на Лиляна Павлова. 20-годишната Александра Прийович е досущ като регионалния министър.Младата сръбска певица е звезда в своята родина, а най-големият й хит „За нас късно е“ е събрал близо 17 милиона гледания в музикалния канал Youtube.

 

Песента е избрана за един от най-големите хитове на 2015 година, редом с бележити парчета на Цеца Ражнятович, Шабан Шаулич и Мирослав Илич, пише „България днес“.

 

Красивата брюнетка сякаш е сестра близначка на министъра на регионалното развитие и благоустройството, отбелязват и фенове на сръбската музика. Косата, очите и формата на лицето на двете дами съвпадат досущ.

 

Александра е родена през септември 1995 г. в хърватското градче Бели манастир, където живее и днес с майка си. Още от малка проявява певчески талант и започва да пее по различни празници и мероприятия. На 13 години записва първите си две песни. Успешната си и стремглава кариера бележи в Сърбия. Едва на 18 години печели четвърто място в престижния конкурс „Гранд старс“.

 

Родното й градче наскоро стана арена на сблъсъци между полиция и бежанци. Влак с 1000 емигранти престоя на гарата на Бели манастир на път за Унгария. Присъствието им създаде напрежение и се стигна до сблъсъци.

 

Александра Прийович вече е добре позната и на българската публика. На 25 октомври 2015 г. чаровната брюнетка пя на сцената в зала „Арена Армеец“ по време на мегаконцерта на Лепа Брена. Двете долетяха в София заедно от Белград, а компания й правеше Азис. Тримата сътвориха страхотно шоу и държаха публиката на крака над три часа.

 

„Двете наистина са като две капки вода. Дори някъде може и да ги объркат“, категорични са музикални фенове.