Какво животно си според славянския хороскоп

3
Добави коментар
marchoni
marchoni

Според датата на раждане славяните са оприличавали всеки човек на определено животно, тъй като родените на определена дата са били носители на определени качества.

Родените от 10 декември до 9 януари са Мечки. Това са хора, които са с голямо влияние върху другите, но не се възползват от това. Ако се налага, обръщат ситуацията в своя полза, без да накърняват чувствата на другия.

Вълк – от 10 януари до 9 февруари. Вълкът пази територията си и не харесва онези, които се опитват да му я отнемат. За него интересите на неговото семейство са над личните му интереси. Вълкът има много предани приятели.

Врана – от 10 февруари до 9 март. Мъдри хора, които лесно постигат онова, за което други се мъчат с години. Имат силна интуиция и лесно намират отговори на сложни въпроси. Не стават ръководители. Виждат няколко хода напред, затова не прибързват с решенията.

Видра – от 10 март до 9 април. Това са хора, които усещат голяма сила в себе си. Те винаги са в движение и са убедени в собствената си правота, дори когато имат чувството, че са на грешен път. Безкористни хора, които помагат на всеки, който е в беда.

Жаба – 10 април – 9 май. Изключителната адаптивност към всяка ситуация помага на тези хора. Те лесно се изкачват по кариерната стълбица и заемат високи постове. Разбират се прекрасно с всички.

Лисица – 10 май-9 юни. Това са весели хора, които обаче са и коварни. Те се страхуват от опасности, затова се стараят да ги избегнат. Оставят работата свършена наполовина, но често постигат повече от другите, тъй като се връщат към започнатото и го довършват бързо.

Хамстер – 10 юни – 9 юли. Хамстерът може да работи седем дни в седмицата и поне петнадесет часа на денонощие, стига близо до него да има кана с кафе. Той може да постигне за нула време толкова, колкото други не могат и за месец. Хамстерът е добър, а единствената му лоша черта е, че обича да си поспива.

Рис – 10 юли – 9 август. Много чувствителни хора, които са подходящи за лидери. Но тяхната чувствителност ги прави уязвими. Живеят в свой измислен свят и смятат, че е трябвало да се родят преди стотина години.

Диво прасе – 10 август – 9 септември. Дивото прасе рядко може да бъде видяно, без да върши работа. Такива хора планират живота си дни напред, а понякога и месеци. Идеални за служители.

Лос – 10 септември – 9 октомври. Често прави големи и резки промени в живота си. Болезнено е привързан към децата си. В работата си лесно постига големи успехи.

Бобър – 10 октомври – 9 ноември. Стремежът на Бобъра към спокойствие и ред води до хармония в неговия дом и в работата му. Тези хора не бързат, винаги са спокойни и уверени в силите си.

Куче – 10 ноември – 9 декември. Характерно за него е, че е лоялно и безстрашно, когато става въпрос за близки хора. Кучето винаги държи на думата си и не нанася удари под кръста.[научи повече…]