Скандален SMS прекъсна работата на ВСС | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Скандален SMS прекъсна работата на ВСС
Бойко Борисов се появи в сградата на ВСС, след като по-рано днес обсъждането на казуса „Яневагейт” беше прекъснато от председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов

14 Януари 2016 14:51
0

принтирай

|

текст

Премиерът Бойко Борисов дойде във Висшия съдебен съвет, след като SMS скандал прекъсна обсъждането на казуса „Яневагейт”.

„По никакъв начин не съм се обадил или изразил мнението си по ваш адрес. Ето сега идвам, изслушаме не Етична комисия, а целият Висш съдебен съвет. Има ли друго, по което да не съм ясен, запита Борисов членовете на ВСС.Вие ме атакувате политически сега. Дойдох за да ви обясня, че нямам общо със случая „Яневагейт“. Вие ме вкарвате пак тук за незаконен запис. Първото, което е, трябва да попитате законно ли е, или не, продължи премиерът и заяви, че не иска магистратите да му дават акъл как да си върши работата.Предлагам в мира, в духа на конструктивните промени, които трябва да се случат, да спрем. Питайте ме за Янева, за гейт, ако има нещо друго, обърна се Борисов към членовете на съвета.Бойко Борисов се появи в сградата на ВСС, след като по-рано днес обсъждането на казуса „Яневагейт” беше прекъснато от председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, който съобщи, че е получил есемес от номер, който е записан в телефона му под името Бойко Борисов.Съобщението беше показано и пред медиите. Ето и съдържанието: „Лозан Панов отново предложи да ви викаме във ВСС по записите за двете каки! Не го приехме“.