Какво да НЕ подаряваш на приятелката си за Св. Валентин

1
Добави коментар

След няколко седмици е най-влюбеният празник в година Св. Валентин. Тези, които си нямат гаджета, няма да го празнуват, но останалите сякаш нямат избор, дори да не са му големи фенове, все ще го отбележат някак – с картичка, мъничък подарък, романтична вечеря и т.н. На представителите на силния пол им е изключително трудно да избират подарък за половинката си, особено за Св. Валентин. Понеже е трудно да предположим какво ще допадне на любимата ти, ще ти кажем какви неща да НЕ и взимаш, за да не я разсърдиш точно на празника:

Ваучер – всяко момиче обича да ходи по магазините и да си пазарува, но определено няма да зарадваш гаджето си, ако и подариш ваучер за любимия и магазин или за мола. Не, че няма да има какво да си купи, но по този начин ще покажеш, че не си се постарал да измислиш някакъв подарък за нея и си избрал да направиш най-лесното. подаръци за свети валентин

Козметика – първо, много е трудно да и купиш това, което харесва, използва често и ще и отива. Второ, този подарък е готин, ако е подарен от приятелки, но не и от теб. Може да и подариш любимия парфюм или някакъв, който си е харесала наскоро, но не и взимай, ако не си 100% сигурен, че ще и хареса.

Дрехи – освен, ако не сте били заедно и не е мерила нещо пред теб, това не е никак добра идея за подарък. Възможно е да не и хареса или да не си успял да уцелиш размера и. Особено, ако става въпрос за бельо. Приятелката ти няма да е никак доволна, ако и подариш по-голям сутиен или бикини, които са и малки.

Карта за фитнес – без значение колко често ходи на фитнес, това не е готин подарък, както и да го гледаш. Да, ще и спестиш пари, но идеята за подарък на Св. Валентин е да изразиш любовта си и да зарадваш човека до себе си, а не да му подариш нещо толкова … ежедневно.

Бижута – приятелката ти всеки ден е с различни обеци, пръстени и колие. Това обаче не означава, че всяка по-интересна дрънкулка, която видиш, ще и хареса и ще и седи добре. Жените най-добре знаят какви бижута им отиват и дали имат подходящи дрехи, с които да ги съчетават. Затова е по-добре да не рискуваш. подаръци за свети валентин

Нищо – да не и подариш нищо е по-лошо, отколкото да и вземеш нещо, което не и харесва. Второто поне показва, че си отделил от времето си и си се опитал да и вземеш нещо, което да я зарадва. Ако нямаш никакви идеи, може да и вземеш бонбони във формата на сърце, билети за концерт, а защо не и тениска с готин надпис?

  Страсти в къщи – Със Страсти в къщи ще откриете нови и различни начини за загряване на страстта под вашия покрив. Подобрете вашия сексуален живот, разнообразете го без да излизате от дома си. Превърнете всяка стая в романтично бягство. Включете всички стаи на жилището си в сексуалните си изживявания, добавете забавление и вълнение с “къде” и “как”. Никога вече няма да погледнете стаята по същия начин!

Like this:

Like Loading…

Related