Дева – здравен хороскоп за 2016 година

5
Добави коментар
nadya_koleva
nadya_koleva

Здравето ви, Деви, тази година се нуждае от изключително внимание. Респираторните заболявания трябва да бъдат лекувани веднага, след като се появят първите симптоми. Консултирайте се с вашия лекар, дори ако смятате, че проблемите са незначителни, особено когато са свързани с кашлица, настинка или възпалено гърло. Хората на средна възраст и възрастните хора е необходимо да бъдат допълнително бдителни за своите здравни проблеми. Тези, които имат проблеми, свързани с артрит, трябва да бъдат внимателни, да предприемат необходимите мерки на време, да не разчитат на това, че болката ще отшуми сама. Ненавременното лечение може да доведе до усложнения и до превръщане на болката в хронична, особено в периода от края на април, до средата на август. Ако се нуждаете от някакъв вид операция, периодът между края на юни и края на август изглежда благоприятен. Бъдете внимателни при извършване на физическа дейност между август и края на годината, за да избегнете наранявания от всякакъв тип.

Диабетиците трябва да се придържат към предписаната им диета и към установения график на лечение, назначен от лекар, дръжте нивата на кръвната захар под контрол. Периодично правете профилактични прегледи, за да установите навреме, ако има изменения в състоянието. Представителите на Дева, които имат проблем с кръвното налягане, трябва да бъдат внимателни, тъй като движението на Марс, може да окаже негативни влияния върху вашето здраве. Избягвайте стресови ситуации, особено между август и края на 2016.

До известна степен, облекчение на здравословните ви проблеми, може да се очаква, когато Юпитер навлиза под знака на Везни. Ще можете да откриете най-подходящия за вас лек. Не се страхувайте да прибегнете и до алтернативна медицина, тя също може да ви е от голяма полза.

Да си помогнем сами:

– бъдете внимателни по отношение на здравето и благосъстоянието си;

– останете добре фокусирани върху поставените цели, не отклонявайте вниманието си;

– не таете злоба срещу хората, тя изпива енергията ви;

– бъдете тактични, не изпадайте в егоистични настроения;

– избягвайте стресови обстоятелства, опитайте да медитирате или намерете нови методи за борба със стреса;

– студентите трябва да се фокусират върху проучванията си, не бързайте да си търсите работа, фокусирайте се върху обучението си на първо място.