Алергии – природни и алтернативни методи за лечение. | Здравни теми

1
Добави коментар
megasmart
megasmart

По темата разговаряме с Д-р Стоянова, алерголог и фитотерапевт.

Д-р. Стоянова, всички знаем, че алергиите не се лекуват. Съществуват терапии, които облекчават състоянието на пациентите и преминаването през алергичните кризи. Как помагате на пациентите Вие:

Алергиите, обикновено, се появяват като защитен механизъм на организма на фона на променена имунна реактивност. Казано с прости думи, алергията е това, което става в тялото ни, когато то открие непознато вещество, което не може да възприеме.

В последното десетилетие медиците и изследователите работят върху развитието на нова теория, която извежда няколко основни закономерности по начина, по който протичат алергичните реакции:

Оказа се, че основният фактор дали ще се възбуди алергия и с каква сила ще протече е емоционалният фон. Ако пациентът е спокоен, ако успоява да овладява своите негативни емоции, може да подтисне и да сведе до минимум честотата и силата на проявление на алергичните кризи.

На второ място по важност е факторът резистентност, или как да приучим нашето тяло, че това което смята за свой „враг“ е „приятел“.

Не последно място, за мен, е от значение как тялото ще понесе вече възбудилата се алергична реакция, или с други думи, как да помогна на хората да намалим симптоматиката до ниво, което не променя обичайното им ежедневие. В тази посока се борим срещу неприятната хрема и сълзенето на очите, обривите, отеклите лигавици, главоболието и общото неразположение.

Така изброени всичките тези фактори, най-вероятно пациентите трябва да приемат по една шепа хапчета, за да се постигне добър резултат.

На теория, наистина изглежда така, но в действителност природата ни е дала точните инструменти, с които да се справим, дори и с това заболяване като алергията. Преди няколко години, нашят виден колега, Академик Хлебаров, работеше върху формула, която имаше за цел да докаже на съвременната медицина, че алергиите се лекуват. Благодарение на това, вече точните съотношения са открити, преминали са през достатъчно тестове и доказаха своята ефективност в борбата с всички прояви на алергични реакции. Формулата е течен концентриран извлек от няколко фито-нутриента, извлечени от шест билки. Главното при тази терапия е състоянието на организма като цяло, а именно, въздействие върху всичките „слаби звена“, които са отговорни за възникване на алергична реакция – нервното напрежение, резистентността към неспецифичните алегрени и имунният отговор на организма.

Разкажете ни повече за продукта.

Продуктът се казва „Алергоксин“ и се прилага еднакво добре както за профилактика и лечение на алергии, така и при вече възникнали алергични кризи, които трябва да бъдат овладяни. Той е добър заместител на антихистаминовите лекарствени форми, без да предизвиква сънливост и други странични реакции. Изграден е изцяло на билкова основа, без изкуствени добавки, което позволява продължителен прием до пълни терапевтични резултати, без да предизвиква странични ефекти и реакции.

Не бих искала да правя реклама, защото не е професионално, мога само да кажа, че се предлага в аптечна мрежа и може да бъде закупен свободно.

 

Поради многобройните запитвания, които получихме от нашите читатели за допълнителна информация за продукта,  публикуваме линк към интернет страницата на лекарството.Кликнете тук.