Уикенд в Дойран на цена от 119 ЛВ. от ДЖИ ПИ ТРАВЕЛ БГ ЕООД

1
Добави коментар
gptravelbg
gptravelbg

Уикенд в Дойран

Екскурзия до Дойран, Македония с автобус на цена от 119 ЛВ. от туристическа агенция ДЖИ ПИ ТРАВЕЛ БГ ЕООД. Маршрута е София – Струмица – Дойран – с. Акритохори – Рупите – София.

Маршрут: София – Струмица – Дойран – с. Акритохори – Рупите – София

Цена от 119 ЛВ.

Държава:
Македония
Населено място/курорт:

Дойран

Дата на тръгване:
27.02.2016 г. [виж всички]
няма бъдещи дати
Офертата е валидна от:
15.01.2016 г. до 23.02.2016 г.

Транспорт:
Автобус

Елате с нас да прекараме един незабравим уикенд на брега на Дойранското езеро.‎

Програма

1 ден

1 ден 27.02.2016 СОФИЯ- СТРУМИЦА-ДОЙРАН
Отпътуване по маршрут София-Петрич- ГКПП Ново село- Струмица- Дойран. Около обяд пристигане в района на Дойранското езеро. Езерото е разположено в Югоизточна Македония, разделено между Република Македония и Република Гърция. Дойранското езеро е на най-високото си ниво през последните 10 години, което създава прекрасни условия за плаж. Езерото привлича голям брой туристи и заради лековитата си кал и цъфтежа на богатите на йод водорасли наречени „ алги”, които превръщат водата в лечебна за редица заболявания. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря с богато меню и атрактивна програма. Нощувка.

2 ден

2 ден 28.02.2016 ДОЙРАН- С. АКРИТОХОРИ-РУПИТЕ-СОФИЯ
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за Гърция през ГКПП Стар Дойран. Посещение на Манастир Св. Йоан Предтеча в с. Акритохори. Манастирът е издигнат на хълм над селото, от където се отркива прекрасна гледка към езерото Керкини. Манастира е открит през 1981 година. Днес в манастира живеят 35 монахини, които са изключително дружелюбни и гостоприемни. Отпътуване за България. Посещение на местността Рупите, където в последните години от живота си е живяла българската пророччица Вангелия Гущерова- Ванга. Рупите е едно от онези места, чиято природа е в състояние да възхити, вдъхнови и омиротвори. Невероятната красота на тази местност, разположена в Югозападна България е способна да създаде у всеки чувство на хармония и спокойствие. Същевременно с това около Рупите цари и един ореол на мистика и енергиен заряд, навярно свързан с факта, че Ванга избира това място за свой дом. Свободно време в района на местността. Отпътуване за София. Пристигане на пл. Сточна гара вечерта.

 

Информация за цената

Цената включва:

Транспорт с комфортен туристически автобус;
Нощувка и закуска в хотел*** в района на Дойран;
Вечеря;
Мед. застраховка на ЗАД„Армеец“ , с асистанс на стойност5000 евро.

 

Цената не включва:

Разходи от личен характрер;
Входни такси за посещаваните музеи;
Застраховка – Отмяна на пътуване – от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Армеец“,София, ул. Стефан Караджа 2.

 

Допълнителни забележки:

Минимален брой туристи : 40 човека;
Необходим депозит при резервация : 50% от пакетната цена;
Доплащане десет дни преди датата на отпътуване;
Лица над 85 годишна възраст не подлежат на застраховка;
Деца до 18 г. пътуващи с един или без родител – нотариална заверка от единия или двамата родители;
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията.

ТO има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160153070000031/05.11.2015 на ЗАД „Алианц България“ – гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
Застраховка „Отмяна на пътуване“ се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД „Армеец.

 

Въпроси и коментари