Зимна почивка в Банско – Хотел Скабрин Банско

1
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел „Скабрин“ Банско е с категория 3 звезди и отваря врати декември през 2006г. Хотелът е разположен в сърцето на старинния град на Банско. Намира се на 2 мин път от църквата Света Троица и центъра на града. На 15 минути пеша от първа станция на кабинковия лифт.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 50лв. – 50% = 25лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка

Една закуска

Интернет Wi-Fi

Паркинг

Застраховка

Туристическа такса

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: 64лв. – 50% = 32лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка

Една закуска

Една вечеря

Интернет Wi-Fi

Паркинг

Застраховка

Туристическа такса

Хотел „Скабрин“ Банско е с категория 3 звезди и отваря врати декември през 2006г. Хотелът е разположен в сърцето на старинния град на Банско,на тихо и комуникативно място.Предлага на своите гости топлината на семейния уют. Той е подходящо място за Вашия отдих през всички сезони на годината. Архитектурно изпълнен в старинния дух на град Банско, така постига усещането за традиционен стил сред неповторима атмосфера. Намира се на 2 мин път от църквата Света Троица и центъра на града.В близост до хотела са най – посещаваните механи,ресторанти и нощни клубове. На 15 мин пеша от първа станция на кабинковия лифт.
Хотелът разполага с 10 двойни стаи,някои от тях с допълнителни легла. Има ресторант,който работи само за гостите на хотела,където можете да се насладите на традиционни и домащно приготвени закуски и вечери
Ски курорта Банско разполага с 70 км ски писти, всяка с различна трудност, включително 16км непрекъснато спускане, започващо от връх Тодорка (2,600м. н.в.) с край на пистата – първа станция на лифта. Банско е известен като център за планински и ски спортове с модерни ски-съоръжения и новоизграден кабинков лифт. Посещавайки града, гостите ще се докоснат до съхранената автентичност на българския фолклор, уникалните художествени и културни ценности, типични за региона.