Фасадно скеле Layher SpeedyScaf при разширението на Либхер

3
Добави коментар
mladen.zahariev.96
mladen.zahariev.96

 

От създаването на поделението си през 2000 година немският концерн Либхер инвестира над 200 000 000 лв. в производствените си и логистични площи, в непрекъсната модернизация и разширение, както и в развитието и повишаването на квалификацията на персонала си.

В началото на 2016 година предстои откриване на нов логистичен център. Това ще доведе до разширяване на производствената площ и откриване на нови работни места в производствените и в административните отдели на фирмата.

При изграждането на новия логистичен център фирма Стройрент достави и монтира над 800м2 фасадно скеле от системата Layher SpeedyScaf. Бързото и лесно сглобяване на елементите спомага за безпроблемната работа по довършване на фасадата.

Фасадно скеле на логистичния център на Либхер.

Layher SpeedyScaf – Ползите за Вас:

Бърз монтаж благодарение на проста технология на вмъкване, лека конструкция и ергономична работа. Сглобяване от само шест базови елемента с няколко лесни операции

Безопасен от самото начало.

Безопасност без компромиси по време на монтажа. Здраво заклинени компоненти, гарантиращи максимална стабилност, дори в момента на изграждане.

Обширен набор от елементи, подходящ за всяка дейност. Съвместим с другите системи и продукти от Layher.

Лесен и прецизен монтаж означава пестене на време и разходи. Безупречни елементи с дълъг експлоатационен живот, налични за покупка.