Светска клюка: Гери-Никол е новата на Ники Михайлов

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Скандалната хип-хоп звезда Гери-Никол е новата дама в сърцето на Николай Михайлов, пише Блиц, цитирайки „Шоу“.

 

17-годишната певица от Варна, която след „Х Фактор” се сдоби с лош имидж покрай лековатото си поведение и визия в последния си клип „Момиче като мен”, има близки отношения с вратаря на националния отбор от близо седмица. Преди една седмица при гостуването си в телевизионно предаване Николай Михайлов загатна, че има нова жена до себе си.

 

Той красноречиво обяви, че е преустановил отношенията си с бившата си изгора, фолкдивата Алисия, но мнозина се усъмниха в думите му и заподозряха, че те са просто за заблуда на широката публика.

 

Още повече, певицата и футболистът са посрещнали заедно Нова година. Тогава Михайлов подхвърли, че настоящата владетелка на сърцето му отново е свързана с шоубизнеса.

 

Да, за това въобще не е излъгал! В неделя вечер малко след полунощ Николай Михайлов е паркирал „БМВ”-то си пред клуб в Студентски град. Ченетата на охраната увиснали до земята, когато Михайлов като истински галантен кавалер отворил вратата на лимузината си и от нея фино краче подала Гери Никол, която същата вечер имала участие в заведението. Подръка с Михайлов кокетката от Варна набързо се шмугнала в клуба.

 

 

Малко по-късно към вратаря се присъединили неколцина негови приятели и окупирали едни от централните сепарета. Мъжката компания аплодирала бурно изпълненията на скандалната певица.

 

След края на участието си вместо да напусне заведението, както правят всички нейни колежки, Гери Никол седнала на масата на футболиста. До сутринта нонстоп звучала песента на Азис „Хабиби”, с която Михайлов поздравявал певицата. Почти по първи петли варненката и Ники Михайлов си тръгнали прегърнати. Излишно е да уточняваме, че по същия начин, по който и пристигнала – с „бавареца” на футболния милионер.