Как да го възбудиш

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Както твоето тяло, така и мъжкото има точки, които, ако докоснеш по правилния начин, ще го подлудят. Тези зони обаче далеч не ca единственият начин да накараш всяко кътче от тялото му да копнее за теб. Ето няколко начина.

**Когато вечер излизате, напомни му за десерта, който ще получи веднага след като се приберете. Когато говориш с него, се навеждай над ухото му, шепни му и уж случайно докосвай кожата на врата му под ушната мида. Това е най-нежната и чувствителна част от главата на мъжа и със сигурност този твой жест няма да остане незабелязан. Вече сте си вкъщи и можете да се отдадете напълно на страстта. Вратът отново е ключово място. Накарай го да се отпусне напълно и прокарай нежно език по кожата. В началото натискът трябва да бъде по-лек и постепенно да се усилва, като накрая вече трябва да бъде много силно и страстно. За да допълниш усещането, описвай с езика си по-сложни фигури – зигзаг или осморки, за да не може да заподозре той откъде ще премине усещането. Така няма да е подготвен за него и ще го почувства по-силно. Ще си сигурна, че му е приятно ако вратът му се извива назад, а тялото му се приближава към твоето. Това значи, че той вече е готов да прави секс с теб.

**Прави му масаж вечер за отпускане. Ето къде точно да го докоснеш, така че да го накарате те иска неконтролируемо. Има една точка на гърба му, която му носи безкрайно удоволствие и го разпуска. Това е зоната около опашната кост, т.е. най-долната част на гръбначния му стълб. Под тази триъгълна костица се намират множество нервни окончания, които са свързани с пениса му. Опашната кост е свързана и с повечето мускули на дупето му. Докосването на костта ще изпрати вълни на удоволствие по цялото му тяло от кръста надолу. Той лежи по корем – няма нищо по-лесно от това либидото му да се покачи двойно в тази поза. С върха на пръстите си докосвай опашната кост. Натискайте внимателно като описваш малки кръгове. Постепенно увеличавай периметъра на кръговете. След това отново се съсредоточи само върху опашната кост. Накарай го да се разкрачи докато го масажираш. С разтворени крака той ще усеща по-добре всяко твое движение и ще го чувства по-възбуждащо. Не всички ерогенни зони реагират на допир еднакво. Причината за това е различната дебелина на кожата на различните места, както и различните начини да бъде докосвана – с език, с устни, по-твърдо или по-слабо. Докосвай вътрешната част на бедрата му. Накарай го да не на леглото, а ти застанете зад него. Претегни ръцете си така, че да можеш да ги плъзгаш по дължината на бедрата му. Докосвай само вътрешната страна. Кожата там е много тънка и чувствителна, но рядко и се обръща внимание. Нежните ти и внимателни докосвания ще го накарат да търси и друг вид контакт. Някой мъже настояват за по-силен контакт, но има м такива, които не обичат играта с тази част от тялото си. Най-голямото ти предимство е, че седиш зад него и през цялото време той не може да знае откъде ще мине ръката ти. Можеш да го изненадаш във всеки един момент и да му доставиш върховно удоволствие.

Източник: teenproblem.net