Апартаменти за продажба директно от строителна компания “АКРОПОЛ-БИЛД” ЕООД.

1
Добави коментар
internetreklama82
internetreklama82

Строителна компания “АКРОПОЛ-БИЛД” ЕООД

“АКРОПОЛ-БИЛД” ЕООД е компания с основен предмет на дейност строителство на сгради и съоръжения. Компанията е регистрирана през 2005  г., като се явява приемник и продължител на дейността на фирма АКРОПОЛ ООД, основана през 2004.г. Собственик и Управител е инж. Бисер Радев, Строителен инженер – конструктор със степен Магистър от УАСГ-София. Упражнявал е длъжността Супервайзър по строителството на обекти, инвестирани от Световната банка в България – 23 /двадесет и три /обекта под егидата на МРРБ и 18 /осемнадесет /обекта под егидата на Министерството на Здравеопазването.

В компанията са привлечени специалисти от строителния бранш с дългогодишен стаж както на ръководни, така и на изпълнителски позиции. Натрупаният опит в годините назад дава възможност на мениджърския екип на компанията да отговори адекватно на предизвикателствата и изискванията за коректност във взаимоотношенията с клиенти и контрагенти и качество на строителния продукт, познавайки и използвайки съвременните технологии и материали. Нашите специалисти са с опит в изграждането на луксозни жилищни, офисни и хотелски  сгради в гр.Варна и извън него със съвременни материали, прилагайки модерни методи и технологии.

Строителният процес се извършва под постоянен контрол на управителя на компанията и непрекъснато присъствие на технически ръководител на сътветния обект, който е и свързващо звено с външните контрагенти и проектантите по съответните части. Не превъзлагаме строителството на други субекти, с изключение на етапи от довършителните работи, за които се изисква тясна специализация – инсталации, детайли и др. подобни.

 

Апартаменти за продажба директно от строителна компания “АКРОПОЛ-БИЛД” ЕООД.

Ап.№ 15 се намира на 5-ти предпоследен жилищен  етаж с площ от 102,87 м2.Състои се от 2 спални с обща тераса,дневна с кухненски тракт с площ 29 м2,баня-тоалет с двойна вентилация ,перално –помещение с килер и коридор с ширина 150 см.

Ап.№ 14 се намира на 5-ти предпоследен жилищен  етаж с площ от 66,48 м2.Състои се от 1 спалня ,дневна с кухненски тракт с площ ,баня-тоалет,коридор.

Ап.№ 2 се намира на 1-ти  жилищен  етаж над магазини с височина 3,40 м. и е  с площ от 66,48 м2.Състои се от 1 спалня ,дневна с кухненски тракт с площ ,баня-тоалет,коридор.

Ап.№ 3 се намира на 1-ви  жилищен  етаж над магазин с височина 3,40 м и е  с площ от 102,87 м2.Състои се от 2 спални с обща тераса,дневна с кухненски тракт с площ 29 м2,баня-тоалет с двойна вентилация ,перално –помещение с килер и коридор с ширина 150 см.

 

Ново или старо строителство?

Един от вечните въпроси в главите на желаещите да закупят недвижим имот е ново жилище, или старо такова. Отговорът няма как да е еднозначен, защото зависи от личните предпочитания и цели на всеки купувач, дали той ще е за живеене, или за инвестиция, както и от много други фактори. Купуването на нов или стар имот, има както предимства, така и недостатъци, като съпоставянето на двете от всеки би могло да му даде отговор в съответствие с неговите предпочитания. Продължи…