Бизнес новини :: 5 Маркетинг и Брандинг Съвети за да мащабирате вашия онлайн бизнес

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

 Увеличаване на онлайн бизнес не е ракетна наука – това е действително много по-лесно, отколкото много хора вярват. Когато комбинирате печеливш продукт или услуга и солидна основа за развитие, небето е граница.

Свързани: 10 Умения Онлайн маркетинг екипи трябва да имат, за да успеем

Използвайте тези пет прости маркетинг и брандинг съвети, за да ви помогне да мащабирате вашия онлайн бизнес и опит увеличен ръст.

1. Уверете се, че абсурдно лесно за клиентите си да купуват вашия продукт или услуга.

Това е удивително колко много фирми правят перспективи скачат през множество обръчите, за да направят покупка – моята собствена маркетингова агенция е виновен за това, както и, доскоро. Докато основната ни принос се индивидуални поръчки за онлайн-маркетинг консултиране, ние предлагаме и няколко а ла карт обслужване.

Проблемът беше, че по-рано, а перспективата е трябвало да се свържете с нас по телефона или по нашия сайт, за да поръчате един от тези самостоятелни услуги. Когато направихме малко копаене, ние открихме, че по-голямата част от тези разследвания не изисква извършването на продажби – хората просто са искали да направят покупка.

Така че, ние направихме превключвател, което го прави лесен за перспективите за закупуване на тези алакарт услуги директно от нашия сайт. И резултатите са чудесни досега: Продажбите са нагоре, тъй като ние се елиминира това предишно обръч, че перспективата веднъж трябваше да скочи през.

Експериментирайте с елиминиране стъпки и се правят промени, които създават абсурдно лесен път за закупуване.

2. Track всяка конверсия метрични човешки възможно.

Трябва да знаете вашите номера – ако не знаете, до стотинка, колко струва да се генерират води и продажби, ще се срине и да изгори.

Цена на олово (CPL): Трябва да знаете колко струва да се генерират всяка форма на олово, от имейл представя на телефонни разговори. A смесен CPL няма да работи – трябва да бъде възможно най-точно. Ако сте в състояние да генерира имейл изводите за $ 1 всеки и телефонни кабели са ви струва $ 8 на всеки, но конвертиране със същата скорост, няма ли да е разумно да прокара всичките си усилия в производството на повече имейл потенциални клиенти?

Цена на продажба (CPS): Всички ваши данни работи заедно. Например, вашите обменни курсове и цена на олово ще ви помогне да определите какво всяка продажба се струва ти. Бизнес 101 ни казва, че ако CPS, плюс стойността на продадените стоки, е по-ниска от продажната цена, това е печеливша. Но вие трябва да се потопите малко по-дълбоко. Къде са те дърпа най-ниската CPS от? Може ли да се отворят кранчето да генерира повече продажби от тази следа?

Трябва да се знае какви са вашите различни целеви страници, се превръщат в и къде Вашите най-добре представящите се оловни източници са. Никога няма да се намери печеливша комбинация, която можете да „настроите и да забрави“ – се изисква постоянно наблюдение и оптимизиране.

Свързани: 4 Content-маркетингови методи за престой Над конкуренцията

3. Потърсете медийно отразяване, за да маркирате вашия опит.

Първи себе си и своя марка там е от решаващо значение, ако искате да мащаб. Има изобилие от възможности за гол безплатно медийно отразяване, ако сте готови да се пробва малко работа.

Ако все още не сте регистриран Help репортер Out, или за по-кратко HARO, направете това сега. С повече от 35,000 журналисти, търсещи прозрения от експерти, има много добър шанс, ще се намира на няколко възможности за експозицията, когато ще ви постави в усилията. Постоянството е ключово, ако искате да постигнете успех с помощта на тази стратегия.

HARO изпраща три имейли дневно, пълен с възможности. Много хора четат през тях за няколко дни и след това да се откажат, ако една възможност не попада в скута им. Не позволявайте това да ви бъде.

Вместо това, придържайте го и сложи малко усилия в отговорите си – журналисти получават стотици отговори на всяко искане, така че ще трябва да се открояват. Уверете се, че допуска вземането на тези тъпи натиснете аутрич грешки.

4. Създаване на имейл автоматизация последователности да подхранват, насърчаване и конвертирате 24/7.

Всеки вид бизнес може да използва имейл автоматизация. Ресторанти може да се изгради списък, който автоматично изпраща ecoupons за промоции и отстъпки за пословично бавни дни за шофиране пешеходен трафик. Електронна търговия магазините могат да създават списъци сегментирани и изпращат специални оферти за клиенти на основата на предишните си навици за покупка.

Информационни продукти могат да уловят имейл адрес и автоматично пускане на пазара на тази перспектива, изпращане на информация и примамливи отстъпки, до тази перспектива вади своята кредитна карта и новопокръстени.

Точно като всяка друга форма на онлайн маркетинг, имейл автоматизация изисква обширна сплит тестване и постоянна оптимизация, но когато се прецизират вашите усилия, имейл автоматизация създава система, която насърчава, подхранва и превръща продажби 24/7 – дори докато спите.

5. Поддържайте последователна социална медия брандинг и крос насърчават.

Социални медии е толкова мощен инструмент, брандинг, а това е важно да се мисли за голямата картина, когато се установява социални сметки за вашия бизнес. Използвайки същата дръжката на всяка платформа, го прави лесно за вашите клиенти да се свързват с вас през всички канали, които са активни на.

Тя ще ви бъде от голяма полза, ако използвате дръжка, която е лесна за запомняне и достъпно на всички мрежи ще бъдат активно насърчаване на. Например, аз използвам една и съща дръжка за моя лична марка на Twitter, Instagram, Facebook и LinkedIn.

Вие също трябва да се направи кръстосана насърчаване на вашите профили в социални медии, в опит да се вашата аудитория е свързан в колкото се може повече платформи, както е възможно. Някой след вашата марка на Twitter не може да е свързана по Facebook, която би могла да бъде предпочитан си социална мрежа. А просто „Уверете се, че за да се свържете с нас на Facebook“ туит може да накараш хората да харесват вашата Facebook страница и след това да се ангажират с бъдеще Facebook пост, което води до която се надяваше-за преобразуване.