Hausmeister: Спокойствие и уют в спалнята

2
Добави коментар
trendoffice
trendoffice

Страници

Спокойствие и уют в спалнята

Това е стаята, която единствена е предназначена само за нас и дизайнът на която е важен само за нас, обитаващите я. За разлика от останалите помещения в жилището, които обикновено са общи за цялото семейство, а понякога и за гости и посетители. Затова тя отразява най-много нашето усещане за уют, нашите нужди и представи за добър дизайн.
А знаете ли как да я направите по-уютна? Естествено, първото, за което вероятно си мислите, са килимите, меките завивки, хубавото легло…
Да – текстилът е мнофо важен, но важни са и стените, и осветлението. Ето няколко спални с много и различни текстури, които също допринасят за усещането за уют:
Аrchitectural digest
Една камина с жив огън е лукс, който не всеки може да си позволи, но винаги могат да се измислят алтернативи – обадете се, специалистите от Хаусмайстер ще ви помогнат.
Аrchitectural digest
Но, както можете да видите, и един красив тапет допринася за усещането за уют. А също и присъствието на дървото в интериора:
Много важни са цветовете – меките пастелни и неутрални цветове действат успокояващо и разтоварващо и са особено подходящи за спалня:

bhg.com
И не забравяйте, че дори и за такова много лично пространство дизайнерът може да ви бъде полезен, защото той има много повече опит, неочаквани идеи и познания за материали и доставчици.