Професионална изработка на уеб сайтове и онлайн магазини

1
Добави коментар

Днес, интернет бизнеса набира бързо развитие и става популярен  сред българските потребители. В желание да имат свои собствени ресурси, носещи доходи,възниква не само сред предприемачи с опит в реалния бизнес, но също така сред младит енергични компании и обикновените потребители на интернет. Например, онлайн магазин има всеки успешен търговец. Въпреки това, за да се сдобиете със свой собствен търговски сайт, който освен да е конфигуриран правилно, изисква задълбочени познания за развитието на различни области.

Професионална изработка на уеб сайт

Изработката на сайт се осъществява от съответните експерти, които са обединени в агенцият на различни нива. Разбира се, сегашните технологии позволяват да се създаде уеб сайт със собствени сили, но за  сериозен търговски ресурс е необходима професионална разработка на уеб сайт. Конкурентната среда в тази област набира скорост . Придобиват уеб сайтове развиващите се  бизнес организации за  да популяризират своите продукти и услуги чрез световната мрежа. Това увеличава  имиджа на фирмата в очите на партньорите, както и се  създават благоприятни партньорски отношения. Също така, оказва влияние върху търсенето на потребителските продукти и услуги на компанията. Изработката на ваш собствен сайт увеличава продажбите значително.

Изработването на сайтове представлява разработване на цялостна  интегрирана система, която съдържа информация с графични и текстови елементи. Над създаването на уеб сайтове работят дизайнери, уеб дизайнери и програмисти. Поръчката на сайт може да съдържа целия спектър на работа (до ключ) или фазови разработки за развитие. В списъкът за изработка на сайта освен техническите процедури са  включени и създаването на име и регистрация на домейна.

Последователност в изработката на сайт

В началния етап на разработката н сайт се разработва дизайна на сайта.Над това работи уеб дизайнер, който се труди върху шаблоните за оформяне на страниците. Интерфейсът се изпълнява от дизайнер, графичните елементи на който се  изпълняват от художници илюстратори  и фотографи.След одобряване на дизайна на от клиента, създаването на сайта се изпълнява от уеб-разработчика.

Нашите оферти и услуги:

Разработка на уникален и оригинален уеб дизайн за вашия сайт;
оформление и програмиране на сайта;
регистрация на домейн;
Избор на хостинг за бъдещето на проект
Наблюдение на проекта – мониторинг

 

Уеб-разработчика генерира оформлението на шаблоните с графичните елементи в хипертекстове на уеб страницата. Една от основните му задачи е да осигури нормална работа и показване на уеб страниците във всички видове браузъри. Така да се каже – да извърши крос браузърност. Успешно завършвайки задачата си, предава работата на уеб програмиста.

 

Програмистът създава основата за уебсайта, като използва  различни платформи. Платформата се избира по преценка на програмиста, като това в повечето случаи не е от значение за клиента. Последната стъпка в изработката на сайта е попълването със съдържанието на ресурсите. С това се занимават копирайтърите, мениджър по съдържанието на най-често самите собственици на уеб сайта.

Възможности на нашето уеб дизайн студио

И така, вие сте решили да създадете уеб сайт. Това е отговорно решение за успеха на вашия бизнес и е от съществено значение да се възложи на  професионалисти. В противен случай, вашият сайт може да заприлича на домашна работа на някой студент и може да се окаже пилеене на бюджет за хостинг и домейн. Притокът на капитали ще бъде една красива илюзия.

Доходи носят както корпоративните сайтове,така и  онлайн-магазините. Сайт-визитките ще ви помогнат за популяризиране и запознаване на клиентите с продукта.

Какво могат нашите служители от уеб студио Art Web Design?

Ние извършваме разработка и дизайн на фирмени уеб сайтове, уеб портали, създаване на онлайн магазин, сайт-визитка. Ресурс за развитие – всяка сложност! В нашата компетентност влизат услуги по регистрация на домейн и хостинг на вашия сайт,подръжка и неговото оптимизиране на най-високо ниво.

Извършвайки  пълен анализ на компанията, като се вземат предвид желанията и нуждите на клиента, ние ще ви създадем ефективен сайт.

Оценете  нашата работа в раздел портфолио.

Like this:

Like Зареждане…