Виртуална разходка на Автосервиз „Super Diesel“

1
Добави коментар
dimitar.kunev
dimitar.kunev

Представяме ви Виртуална разходка на Автосервиз „Super Diesel“ заснета от екипа на BusinessView.bg
Виртуална разходка на Автосервиз „Super Diesel“

 

Представяме на вашето внимание поредната виртуална разходка заснета от нашия екип. Този път тя е малко по-нестандартна и е на автосервиз. Тук говорим за сервиз от световна класа, оборудван с най-съвременна техника, който има много какво да покаже на своите клиенти. За първи път ще може да се разходите из всички кътчета на сервиза както и в обикновено непристъпната „Чиста стая“ къде се извършват високотехнологичните ремонти на дизелови помпи.

 

Ако сте имали нужда от ремонт или качествено обслужване на дизеловия ви автомобил, и по специално на горивната му система, по всяка вероятност сте чували за сервиз „Super Diesel“ в София. Намира се в Драгалевци, на ул. „Околовръстен път“ 70, точно до кръговото с бул. Черни връх. Автосервиза е направо огромен и е един от малкото Официални сервизи на Bosch в България(макар всеки втори сервиз да се рекламира като такъв). Разходете се виртуално чрез заснетата от нас разходка и открийте разликите с кварталния сервиз.

Виртуалната разходка е съставена от 29 панорамни точки, които заснехме за около час и половина в неработен ден на сервиза.

Ако и вие желаете да заснемем вашия автосервиз, свържете се с нас!

 

Посетете и Facebook страницата на сервиза.

 

Приятна разходка!