Йоанна Драгнева е барби в “Барби: Специален отряд”

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

От 19 февруари певицата, превзела сърцата на българската публика, Йоанна Драгнева отново ще влезе в една нетипична за нея роля – да озвучи най-известната кукла на всички времена – Барби. Новата анимация Барби: Специален отряд е вторият филм на голям екран от поредицата за куклата и нейните приятелки.

Красивата Барби и нейните приятелки са три изключително талантливи гимнастички. Те печелят състезание след състезание и използват всяка свободна минута за заслужен отдих. И когато в един слънчев ден се качват на хълма на надписа Холивуд за спокоен пикник, животът им се променя напълно. Трите грациозни красавици стават част от елитен екип тайни агенти, предвождан от леля Зоуи, която всички мислят за обикновена старица, която обича да плете и да гледа телевизия. За да се преборят с един от най-ловките престъпници, те ще се въоръжат с прелестни рокли, сладки домашни любимци и много бижута. Всичко това обаче е част от тяхната екипировка и всяка вещ има скрити оръжия, а животните са роботи, които се борят с лошите наравно с хората.

Ще се справят ли Барби и нейните приятелки с един от най-ловките престъпници, ще разберем от Барби: Специален отряд от 19 февруари в кината.

Коментари

comments