Кои са най-добрите приложения за iPhone?

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

През последните няколко години смартфоните все по-усърдно и настойчиво навлизат в живота ни. След навлизането на технологиите, съответно са измислени достатъчно начини да не скучаем в компанията на любимите си смартфони. Съществуват редица страхотни мобилни приложения и понякога, при толкова голям избор не можем да решим кои са най-подходящите за нас.

Ето защо сме селектирали 10 от най-добрите iPhone приложения, които се отличиха през 2016г. Класацията е изготвена от американския бизнес сайт Business Insider.

Google Photos

Това е изключително полезно приложение, с което имате възможност да съхранявате снимките си на облак. То надминава еквивалента си за iPhone, iCloud Photo Library. С него получавате неограничено и безплатно съхранение, както и възможност за платени планове, при положение, че съхранявате снимки с висока резолюция.

Чрез приложението може да създавате албуми и да създавате забавни GIF анимирани изображения. Със скорошно обновление на Google Photos за iPhone, приложението предлага и нова възможност, която се изразява в това да сканирате галерията си и автоматчно да се изтриват снимките, които вече се съхраняват на облака.

Foursquare

Приложението е подходящо за моментите, в които не знаете какво и къде да хапнете или пийнете. Технологията Piligrim позволява на приложението да разбере точното ви местоположение и да ви даде съвет , за това какво и къде да консумирате.

VSCO

Това е приложение за обработка на снимки. То предлага по-разширени възможности за редакция от Instagram, а всеки филтър е предназначен да придаде античен вид на снимката. Приложението има опция за създаване на личен албум, който може да качите на облак. За разлика то Instagram, VSCO не е насочен толкова към социалните мрежи, а към споделянето на красиви изображения.

Dark Sky

Dark Sky  е изключително добре изработено приложение за синоптични прогнози. То ви дава информация за това, кога ще завали сняг или дъжд на точното местоположение, на което се намирате.

Spark

Ако търсите перфектното приложение за мейли, опитайте Spark. Приложението е напълно безплатно и има функциите на аларма, за четене на съобщения по-късно.

Pocket

Услугата ви дава възможност да запазите всяка уебстраница, на която се натъкнете, и да я прочетете по-късно.

Много приложения се интегрират директно с Pocket, включително вградения браузър Safari, за да ви позволи да запазите статии и видеоклипове. Приложението може и да сваля материали за четене офлайн. То дори може да чете текстове с глас, подобен на дигиталния гласов асистент Siri. Освен това можете да споделяте статии заедно с коментари с други потребители на Pocket.

Услугата разбира какво харесвате и препоръчва още статии, които може да ви се сторят интересни.

Snapchat

В момента това е най-използваната  и популярна социална мрежа в света. Приложението е изключително популярно сред младите потребители, но и по-възрастните започват да го използват. Обратно на разбиранията, приложението не е само за изпращане на снимки и видео със сексуална тематика, а е изцяло различен начин за общуване във всички аспекти от живота.

Sworkit

Това приложение използва комбинация от упражнения по аеробика, за сила, издръжливост и гъвкавост, за да създава режими, които работят за всякакви фитнес цели. Освен това е научно доказано, че Sworkit работи.

Апликацията има лека “Lite” версия, която може да се ползва безплатно, но има реклами, както и “Pro” версия, която струва $3,99 долара, без рекламно съдържание и с допълнителни функции – като възможността да се запазват и създават многобройни персонализирани тренировки.

Citymapper

Навигирането с обществен транспорт в голям град може да е объркващо, но безплатното приложение Citymapper улеснява нещата. Апликацията намира всички налични възможности за предвижване и ви помага да стигнете от точка А до точка Б, без да се изгубите.

Има всякакви видове звънчета и подсвирквания в приложението, включително аларми „слез”, които ви казват, когато наближавате желаната спирка. Освен това Citymapper може да ви покаже оптималното място, което да заемете в метрото, за да стигнете до спирката, която ви трябва, и ви дава опция да планирате пътуването си по-рано.